Σελίδες

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΟΑΣΘ , ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ , ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...








Ανήκουστο και τραγικό είναι το γεγονός ότι ο ΟΑΣΘ καταργεί τα δρομολόγια από την Επαρχία Λαγκαδά με συνέπεια τον μαρασμό και την ερημοποίηση των χωριών που βρίσκονται δίπλα στον Λαγκαδά και την Θεσσαλονίκη . 

Τραγικός και ανεπαρκείς ο ΟΑΣΘ που καταργεί δρομολόγια από τον Δήμο Ωραιοκάστρου και αναγκάζει τους πολίτες να μετακινούνται με το ΚΤΕΛ και με δρομολόγια που δεν θα βολεύουν καθόλου.. 

Καταργούνται όλες οι γραμμές του ΟΑΣΘ για την Επαρχία Λαγκαδά και τον Δήμο Ωραιοκάστρου (Λητή Δρυμό Μελισσοχώρι ) και επανέρχεται το ΚΤΕΛ . Ανήκουστα πράγματα , τραγελαφικά ενώ έχουμε τονίσει εδώ και πολύ καιρό ότι πρέπει να γίνει Τερματικός Σταθμός στο Κολχικό και την Χρυσαυγή . 

Μπορεί το ΚΤΕΛ να μεταφέρει κόσμο από Κολχικό , από Χρυσαυγή , από Λαγκαδίκια και να μην έρχεται μέχρι τον Λαγκαδά . 

Πρέπει το Ζαγκλιβέρι να έχει τακτική συγκοινωνία όπως και ο Σοχός και η Όσσα . 

Η Ανεπάρκεια της διοίκησης του ΟΑΣΘ είναι καταρχάς φασιστική που εν μια νυκτί κόβει δρομολόγια και δεν αφήνει περιθώρια για διορθώσεις . 

Άνω Λαγυνά , Καβαλάρι , Άγιος , Γερακαρού μένουν εκτος ΟΑΣΘ . Τα Λαγκαδίκια θα μπορούσαν άνετα να έχουν Τ.Σ. ΟΑΣΘ και να υπάρχει μετεπιβίβαση για τις υπόλοιπες διαδρομές . 

Πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση τόσο από τον Δήμαρχο κ. Καραγιάννη αλλά και από τους βουλευτές της Β΄Θεσσαλονίκης και των προέδρων των χωριών που από εδώ και πέρα θα έχουν το πρόβλημα .. 

Στόχος μήπως είναι η ιδιωτική συγκοινωνία για την Επαρχία Λαγκαδά ? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.