Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ



Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ενεργός Δημότης σχετικά με την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα στο Δήμο Λαγκαδά .

" Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανακοίνωση  νέου πολιτικού φορέα για την διεκδίκηση του Δήμου Λαγκαδά που στοχεύει να σώσει τον Δήμο και τους Δημότες μας από όσα αρνητικά τον ταλανίζουν. 

Χαιρόμαστε ακόμα για το “ανεξάρτητο” και “αχρωμάτιστο” του εγχειρήματος, αν και μέχρι στιγμής όλοι όσοι διεκδίκησαν την εξουσία ήταν  “ανεξάρτητοι” με τον δικό τους τρόπο, γι αυτό και συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στον τόπο.

Εμείς φρονούμε ότι δεν είναι το πρόβλημα οι ιδεολογίες και τα χρώματα, αντίθετα μάλιστα  η πολυφωνία, η σύνθεση  και η πολυχρωμία είναι η ομορφιά της ζωής. Εστιάζουμε απλά στον άνθρωπο και την ικανότητά του να σκέπτεται, να διαλέγεται  και να ενεργεί με γνώση και όραμα, με τον σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητα του τεχνοκράτη, που έχει  ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και νοιάζεται γι αυτόν, όχι μόνο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αλλά και από τη γενικότερη προσφορά του στον τόπο.

Καλώς όρισε λοιπόν η νέα «πολιτική κίνηση» με το καλό στον αγώνα και δεν χρειάζεται να κρύβουν το πρόσωπό τους όταν διεκδικούν τη σωτηρία μας, ας υπογράψουν  με το όνομά τους, με θάρρος και τιμή το κείμενο τους. 

Άλλωστε ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, ιδού λοιπόν «στάδιον δόξης λαμπρόν».
Καλή δύναμη στο αγώνα σας, άγνωστοι φίλοι μας.


ΤΟ ΔΣ " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.