Σελίδες

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ




Ευχόμενοι χρόνια πολλά και δημιουργικά σε όλους τους Δημότες μας και στους συνυποψηφίους για το Δήμο Λαγκαδά, χαιρετίζουμε την ανακοίνωση υποψηφιότητας για το αξίωμα του Δημάρχου από την κ. Νίκη Ανδρεάδου. Όμως μπαίνουμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε το κείμενο της στο οποίο υπάρχει μια δόση αμνησίας και μια ελπίδα ότι από το ίδιο πάσχουν και οι Δημότες μας.
Η κ Ανδρεάδου, αν θυμόμαστε καλά, εδώ και μια πενταετία άσκησε διοίκηση στο Δήμο μας από θέσεις κλειδιά και ως αντιδήμαρχος αλλά και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλ. τη δεύτερη σε τιμή θέση στο Δήμο μας, από όπου μπορούσε να πραγματοποιήσει το πρόγραμμά της για να απαντήσει «στις αγωνίες για ένα καλύτερο αύριο» και να «απαγκιστρωθεί από παλαιοκομματικές αντιλήψεις και από γερασμένες μορφές έκφρασης και οργάνωσης και προπάντων από τις εξαρτημένες σχέσεις» και πίστεψαν όσοι την ψήφισαν ότι εκτός από όραμα «είχε και ένα οργανωμένο σχέδιο και παθιασμένους ανθρώπους με γνώση για να δουλέψουν».!!!
Τι έγιναν άραγε όλα αυτά που σήμερα, μετά από πέντε χρόνια, κατάλαβε ότι δεν υπήρχαν και δεν έγιναν;
Γιατί στ’ αλήθεια δεν μπορεί «να μπει στη λογική του τι δεν έγινε;» , όταν είναι γνωστό ότι κάθε αιρετός κρίνεται και γι αυτά που έκανε και γι αυτά, που θα μπορούσε να κάνει και δεν έκανε απαγοητεύοντας τους πολίτες!
Που και σε ποια πρόσωπα της παράταξής της άραγε καταλογίζει «ανικανότητα και αρνητισμό» και πώς κατάλαβε σήμερα και μετά από πέντε χρόνια εξουσίας, ότι τώρα «ξέρει τι μπορεί να κάνει»!!!
Δηλαδή μας λέει ότι ως τώρα δεν ήξερε τι έκανε;
Αναρωτιόμαστε ακόμα πότε η κ. Ανδρεάδου κατάλαβε ότι «είναι έτοιμη να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να αντιμετωπίσει “το δεν γίνεται; ”
Και πώς «δεν θα υποσχεθεί και δεν θα υφαρπάξει την ψήφο των συνδημοτών» τώρα, αφού ήδη το έχει κάνει πριν από πέντε χρόνια και σήμερα ομολογεί, με μια καταπληκτική για πολιτικό ειλικρίνεια που την τιμά, ότι κάποια πράγματα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν, ζημιώνοντας τον τόπο, οι δε θεσμικές θέσεις που υπηρέτησε στον Δήμο, δεν πρόσφεραν και κάτι το ουσιαστικά μεγάλο, επειδή αντιμετώπιζε «το δεν γίνεται» κι ότι είχε να παλέψει με παλαιοκομματικές αντιλήψεις, τις οποίες όμως αποδέχτηκε και τις υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση, αλλά δεν τις κατονομάζει ούτε και τις καταγγέλλει!!!
Πώς θα οργανώσει τον Δήμο οικονομικά, όταν και με δικές της ψήφους χρεώθηκε ο Δήμος με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;
Πώς θα οργανώσει τον Δήμο, όταν στη θητεία της, ως Προέδρου, δεν κατάφερε να φέρει στα Δημοτικά Συμβούλια τους συναδέλφους της δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και το Δημοτικό Συμβούλιο λειτουργούσε με την καλή διάθεση της αντιπολίτευσης;
Πώς θα δουλέψει για τον Δήμο όταν η παράταξη, που υπηρέτησε με σθένος, δεν έκανε τίποτε για τον πολιτισμό, το φυσικό πλούτο, το περιβάλλον τον ΧΥΤΑ, τις ίσες ευκαιρίες για όλους - κι όχι μόνο για συγγενείς και φίλους- και πώς υπόσχεται στην επόμενη θητεία της να κάνει όσα δεν έκανε εδώ και πέντε χρόνια ενώ μπορούσε;
Ευτυχώς όμως οι Δημότες του Δήμου Λαγκαδά που ταλαιπωρήθηκαν από «πολιτικές ασθένειες» και από τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής που διοίκησε μαζί με την κ. Ανδρεάδου, δεν προσεβλήθησαν ακόμα από την άνοια και θυμούνται και τι έγινε και τι δεν έγινε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.