Σελίδες

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Θρήνος για το νεκρό 14χρονο στη Θεσσαλονίκη και στους Κανονιέρηδες (ΦΩΤΟ+VIDEO)


Σοκ στη Θεσσαλονίκη από τον άδικο θάνατο του 14χρονου την Πρωτοχρονιά ο οποίος στην προσπάθειά του να δει τα πυροτεχνήματα έπεσε σε φωταγωγό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του
Η γοητεία των Μετεώρων στην Καλαμπάκα ήταν εκείνη που μάγεψε για τελευταία φορα τον Θοδωρή που είχε γράψει στη σελίδα του στο Instagram «η ζωή είναι μια περιπέτεια». Μόνο που ο 14χρονος απο την Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης δεν θα έχει καμία άλλη ευκαιρία για περιπέτεια μιας και λίγα λεπτά μετά την έλευση του 2019 έπεσε απο την ταράτσα της πολυκατοικίας που είχε πάει για να θαυμάσει τα πυροτεχνήματα χάνοντας αδόκητα τη ζωή του και βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους.

Ο Θοδωρής μαζί με τον πατέρα του, τη γιαγιά του και τον μικρότερο αδερφό του είχαν πάει στο διαμέρισμα της θείας του για να περάσουν όλοι μαζί την αλλαγή του χρόνου. Ο άτυχος ανήλικος ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας για να παρακολουθήσει τη ρίψη πυροτεχνημάτων κατά την αλλαγή του χρόνου. 
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάτησε σε γυάλινη επιφάνεια, η οποία υποχώρησε και έπεσε στο φωταγωγό. Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ο 14χρονος είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του. Φίλοι και συγγενείς προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ, ενώ οι αποκαλύψεις για την απίστευτη τραγωδία που συνέβη σε μια από τις πιο χαρούμενες κι ευτυχισμένες στιγμές, συνεχίζονται. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στον Ant1 η ιδιοκτήτρια του σπιτού όπου φιλοξενούνταν ο 14χρονος για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, πάνω στην έξαψη της χαράς, κανείς δεν κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί. Μόνο όταν κατέβηκαν ξανά από την ταράτσα στο σπίτι, αντιλήφθηκαν ότι το αγόρι δεν ήταν μαζί τους και τότε άρχισαν να το αναζητούν. Λίγα λεπτά αργότερα είδαν τα σπασμένα γυαλιά και το παιδί πεσμένο στο φωταγωγό και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αδυνατώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί...
Τα μηνύματα των φίλων του στο Instagram είναι συγκλονιστικά.

"Καλό παράδεισο αδερφέ. Θα μας λείψει η παρουσία σου στην ομάδα των κανονιέρηδων. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας".
"Καλό παράδεισο αδερφέ μου, που τόσο άδικα έφυγες.Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου χάρισες. Σε ευχαριστώ για όλες τις φορές που με στήριξες. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ένας άγγελος μαζί με τους υπόλοιπους αγγέλους. Να μας προσέχεις αδερφέ από εκεί ψηλά".




Δείτε το βίντεο του ANT1 το οποίο ανάρτησε το protothema.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.