Σελίδες

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

«Τσάκωσαν» μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)



Δύο άτομα μέλη διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, έναν 32χρονο άντρα, που είχε το ρόλο του ηγετικού στελέχους και την 27χρονη συνεργάτιδα του, σε βάρος των οποίων  σχηματίστηκε δικογραφία για Σύσταση και Ένταξη σε Εγκληματική Συμμορία και παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη των ανωτέρων ενώ κατέσχεσαν και περισσότερα από 20 κιλά κάνναβης και ποσότητας κοκαΐνης.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή των συλληφθέντων, αλλά και σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου διέμεναν 20 κιλά και 983,8 γραμμάρια κάνναβης συσκευασμένα σε έξι δέματα και τρία μικροδέματα, δύο μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 19,2 γραμμαρίων, ένα δέμα άγνωστης λευκής ουσίας συνολικού βάρους (12,3) γραμμαρίων και ναρκωτικά δισκία.
Επίσης κατασχέθηκαν δύο  ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα ηλεκτρικό μπλέντερ, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, πέντε κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις, τρία πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και υλικά συσκευασίας – επανατυποποίησης των ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
www.rthess.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.