Σελίδες

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχει και φιλότιμο ... Παραίτηση κ. Ανδρεάδου από το Δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά ..



Η κ. Νίκη Ανδρεάδου , έχοντας μια ιδιαίτερη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά 
θέλησε να γνωστοποιήσει τους Δημότες Λαγκαδά ότι παραιτήθηκε από τη θέση του 
προέδρου , λόγω ευθιξίας , καθώς υπάρχει και φιλότιμο όπως βλέπουμε 
από ανθρώπους ανιδιοτελείς και χωρίς μικροπολιτικές εκστάσεις ..
Η κ. Νίκη Ανδρεάδου επικοινώνησε με τη Φωνή Επαρχίας Λαγκαδά 
και μας δήλωσε πως θα συνεχίσει να μάχεται για το παρόν και το μέλλον 
αυτού του τόπου γιατί αξίζει να αγωνίζεται για τον Λαγκαδά .

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου που μας παρέθεσε .



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θα ήθελα να γνωστοποιήσω τους Δημότες Λαγκαδά ότι για να προασπίσω και να διαφυλάξω τις θεσμικές λειτουργίες του Δήμου μας, υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκάδα.
Δυστυχώς, η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων  ξέχασε ότι η συμμετοχή στα Δημοτικά Συμβούλια αποτελεί ιερή υποχρέωση σε όλους τους Δημότες που με τη ψήφο τους μας εμπιστεύθηκαν. Λυπάμαι που κάποιοι αποφάσισαν για τους δικούς τους σκιερούς και μικροπολιτικούς λόγους να απουσιάζουν συστηματικά από τα Δημοτικά Συμβούλια αποφεύγοντας να αναλάβουν την ευθύνη καίριων και σημαντικών πολιτικών αποφάσεων.
Είμαι γιατρός και ορκίστηκα «...ότι θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω...» και σήμερα ο μεγάλος ασθενής δεν είναι ο Δήμος μας, αλλά τα μικροπολιτικά συμφέροντα, η αδιαφορία και η άγνοια αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δήμου. Όλα αυτά δημιουργούν μια μεταδοτική ασθένεια που λειτουργεί σε βάρος των πολιτών μας, την οποία θα πολεμήσω προκειμένου να μην εξαπλωθεί.
Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μου και με αίσθημα ευθύνης δηλώνω ότι, δεν προτίθεμαι να αποδεχτώ μικροπολιτικές τακτικές και θα συνεχίσω να μάχομαι για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου. Γιατί αυτός είναι ο τόπος μου και αξίζει να αγωνίζομαι για αυτόν.
Νίκη Ανδρεάδου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λαγκαδά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.