Σελίδες

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Φαήλος Κρανιδιώτης για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσιφά από το αλβανικό καθεστώς



ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ

Ο αδερφός μας Κωνσταντίνος Κατσιφάς δολοφονήθηκε από το αλβανικό καθεστώς υπερασπιζόμενος την Ελληνική Σημαία σε γη ελληνική ανήμερα μιας ιερής μέρας για το Έθνος μας.


Οι νεογενίτσαροι ήδη έχουν ξαμολυθεί στα ΜΜΕ και στα Κοινωνικά Δίκτυα να γράψουν απολογίες των Αλβανών σωβινιστών και να πουλήσουν «σωφροσύνη» συκοφαντώντας.
Η Αλβανία δεν είναι μια κανονική χώρα. 


Δεν είναι κανονική χώρα αυτή που δεν σέβεται ούτε τους νεκρούς, ούτε τους ζωντανούς Έλληνες στον ίδιο τους τον τόπο.

Δεν είναι κανονική χώρα, αυτή που δεν αναγνωρίζει πανάρχαιους τόπους μας ως μειονοτικούς, που λεηλατεί περιουσίες και επιδιώκει με «νόμους» και βία να αλλοιώσει την εθνοτική σύνθεση της Βορείου Ηπείρου και την εκλογική βούληση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας εποικίζοντας την αλλά και με «κόψε ράψε» των εκλογικών περιφερειών.


Η αλβανική κρατική αυθαιρεσία πολλές φορές στο παρελθόν οδήγησε τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου στην ανάγκη για αυτοάμυνα και η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμείνει θεατής στην αλβανική αχαριστία και ιταμότητα.


Μόνη απάντηση, μια πολιτική ισχύος από μια εθνική κυβέρνηση απέναντι στο κατσαπλιάδικο κράτος του Ράμα, που θα επιβάλλει τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, όπως αυτά προβλέπονται από το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, με τελικό στόχο την Ένωση. 


Όπως ήταν ο στόχος των αδελφών μας, όλου του υγιούς Έθνους και του Αρχηγού Σπυρομήλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.