Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Η απάντηση της ΔΕΥΑ Λαγκαδά στο αίτημα της αντιπολίτευσης για συνεδρίαση με θέμα την κατάσταση στη ΔΕΥΑΛ





Αμεση ήταν η απάντηση της διοίκησης της ΔΕΥΑ Λαγκαδά στο αίτημα 15 συμβούλων της αντιπολίτευσης για την πραγματοποίηση ειδικής συνεδρίασης με θέμα την κατάσταση στη ΔΕΥΑΛ 

Η απάντηση του κ. προέδρου της ΔΕΥΑΛ Ηλία Τζαγγάνα είναι η παρακάτω:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Ε.Υ.Α. ΛΑΓΚΑΔΑ
Λαγκαδάς, 13.03.2018
Ενημερωθήκαμε για το αίτημα της αντιπολίτευσης του Δήμου Λαγκαδά να συζητηθεί η κατάσταση στη Δ.Ε.Υ.Α. Λαγκαδά σε ειδική συνεδρία.
Γνωρίζουμε φυσικά ότι η αντιπολίτευση, για λόγους δημιουργίας εντυπώσεων και μόνο, ζήτησε ειδική συνεδρία για ένα θέμα, για το οποίο ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο παρείχε ενημέρωση. Μάλιστα ενημέρωσε το Σώμα ότι θα ενημερώσει διεξοδικότερα για την πορεία του θέματος σε επόμενη συνεδρίαση. Για το ίδιο μάλιστα θέμα είχε υπάρξει θεσμική ενημέρωση και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., ενώ και με Δελτίο Τύπου στις 15/02 ενημερώσαμε τις συνδημότισσες και τους συνδημότες.
Γνωρίζουν όλοι, και ιδιαίτερα η αντιπολίτευση, ότι οι ενέργειές μας από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων μας αποδεικνύουν ότι δεν φοβόμαστε τίποτε και δεν αποκρύπτουμε τίποτα. Αντίθετα εμείς δρούμε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και φροντίζουμε για τη διαλεύκανση των ευθυνών από την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία και απευθυνθήκαμε.
Εν πάσει περιπτώσει, Κυριακή κοντή γιορτή. Όποτε, σύμφωνα με τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου, οριστεί η συζήτηση του θέματος, θα είμαστε εκεί για άλλη μια φορά, να ενημερώσουμε τους Δημοτικούς συμβούλους και τους Δημότες για το τι έγινε στην Επιχείρηση, πώς οδηγηθήκαμε στο σημείο αυτό, τι πράξαμε εμείς ως Διοίκηση και τι δεν έπραξε η προηγούμενη Διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.