Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ Η ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ .. ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΥΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..

Έτοιμη για τη βουλή η Έλλη ..

ΤΟΠ Αποδόσεις , Live Bet , Live casino


Το μοντέλο και υποψήφια βουλευτής (έτσι έλεγε η ίδια ότι θα είναι) στις επόμενες εκλογές, Έλλη Παπαγγελή διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα απίστευτα έγραψε σε ανάρτησή της για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους οποίους αποκάλεσε «Βούλγαρους»! 

Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική - Έλλη Παπαγελή. 

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας». 

Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση που έκανε στο instagram σχετικά με το με διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου που ανέφερε πως «Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης». 

Η Έλλη Παπαγγελή σχολίασε: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο». Σημειώνεται ότι η Έλλη Παπαγγελή έσβησε τη σχετική της δημοσίευση. Η Ε.Παπαγγέλη γνωστό μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ, ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, αποκαλώντας τους «Βούλγαρους». 

Συγκεκριμένα, η Έλλη Παπαγγελή «ανέβασε» χθες, όπως ήδη έχει γράψει το pronews.gr στις 16 Μαρτίου, στο Instagram, μία φωτογραφία από κείμενο που έκανε αναφορά σε διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου, που ανέφερε πως: «Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης». 

Η Έλλη Παπαγγελή, με αφορμή το συγκεκριμένο κείμενο, έκανε το δικό της σχόλιο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο». 

Καθώς φαίνεται, εξαιτίας ακριβώς αυτών των αντιδράσεων, η Έλλη Παπαγγελή αναγκάστηκε να κατεβάσει το επίμαχο «post», το οποίο πλέον δεν υπάρχει στον λογαριασμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου