Σελίδες

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Το τελευταίο «αντίο» στη σύζυγο του Σωκράτη Φάμελλου, -- Απεβίωσε η Π. Καραγιαννίδου, σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος



Την απώλεια Πόπης Καραγιαννίδου θρηνεί η οικογένεια του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου. Η Πόπη Καραγιαννίδου, σύζυγος του Σ. Φάμελλου, ήταν προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Θέρμης και στενή συνεργάτης του δημάρχου. Με τον κ. Φάμελλο απέκτησαν έναν γιο, ηλικίας 17 ετών. 

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, στις 11 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Θέρμης. Ο δήμος Θέρμης ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει για την Καθαρή Δευτέρα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος αναφέρει: 

 «Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θέρμης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια της Καλλιόπης Καραγιαννίδου, συζύγου του κ. Σωκράτη Φάμελλου, Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος. 

Η Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου ήταν σημαντικό στέλεχος (προϊσταμένη) της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στενή συνεργάτης του Δημάρχου. 

Ο Δήμος Θέρμης σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αγαπημένης μας Πόπης, και ως πράξη συμπαράστασης προς την οικογένειά της, ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αυριανής μέρας (Καθαρά Δευτέρα) στο Φράγμα της Θέρμης. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 19/2/2018, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης, στις 11:00 π.μ».

Το στερνό αντίο στην Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου, σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου η οποία πέθανε σε ηλικία 51 χρόνων, είπαν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες.
Στεφάνι απέστειλε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ τον επικήδειο εκ μέρους της κυβέρνησης, εκφώνησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.
Στην κηδεία παρέστησαν οι αναπληρωτές υπουργοί Αλέξης Χαρίτσης και Δημήτρης Βίτσας, οι υφυπουργοί Γιάννης Αμανατίδης και Κατερίνα Παπανάτσιου, οι περιφερειάρχες Ρένα Δούρου και Απόστολος Τζιτζικώστας και οι βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Κατερίνα Μάρκου, Γιώργος Λαζαρίδης και Γιάννης Σαρίδης.
Η Καλλιόπη Καραγιαννίδου πολιτικά δραστηριοποιήθηκε μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο και αργότερα στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ, από την ίδρυση του, ενώ υπήρξε εκλεγμένη στην ΕΜΔΥΔΑΣ (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων) με τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, στέλεχος του δήμου Θέρμης (προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας) και στενή συνεργάτης του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου.
Σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένεια της ο δήμος Θέρμης ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας.
Φωτογραφίες: intimenews ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.