Σελίδες

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΣΘ



Χωρίς λεωφορεία για τρίτη ημέρα η Θεσσαλονίκη. Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.Για θετική συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών χθες στην Αθήνα έκανε λόγο μιλώντας στο ΡΘ ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ.Τσερμενίδης. 

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σήμερα εκδικάζονται και τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζητώντας να κριθεί η επίσχεση εργασίας παράνομη.

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλούν σήμερα στη 1 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου. 
Έχουν κληθεί εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματιών της πόλης. 

"Είναι θέμα μιας δυο ημερών για να βγουν τα λεωφορεία" στους δρόμους δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χ.Στεφανίδης. 

Αποκάλυψε πως ο υπουργός Μεταφορών "παγώνει" το σχέδιό του για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε περιμένει την πρόταση του Οργανισμού, η οποία σύμφωνα με τον κ.Στεφανίδη, θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα.

Συγκρατημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ.Τσερμενίδης. Τόνισε πως σήμερα θα κριθούν όλα. 

Ο κ.Τσερμενίδης ρωτήθηκε σήμερα από δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.