Σελίδες

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Παραμένει ανοιχτό το οδικό δίκτυο του Δήμου Λαγκαδά – Με προσοχή οι μετακινήσεις στις Δ.Ε. Καλινδοίων, Λαχανά, Βερτίσκου και Σοχού – Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ώρες







Ανοιχτό παραμένει το οδικό δίκτυο σε όλο τον Δήμο Λαγκαδά, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν αυτή την ώρα τη ρίψη άλατος σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Όλο το βράδυ χθες υπάλληλοι του Δήμου Λαγκαδά έριχναν αλάτι σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες.
·         Στην πόλη του Λαγκαδά και σε όλη τη Δημοτική Ενότητα, οι δρόμοι είναι καθαροί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
·         Στη Δημοτική Ενότητα Σοχού οι κεντρικοί δρόμοι είναι καθαροί. Τα κεντρικά δίκτυα Σοχού – Ασκού και Σοχού – Κολχικού είναι ανοιχτά. Μηχανήματα ρίχνουν αλάτι αυτή την ώρα στο Κρυονέρι και θα συνεχίζουν σε όλη τη Δημοτική Ενότητα καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται.
·         Στη Δημοτική Ενότητα Λαχανά, δύο μηχανήματα πραγματοποιούσαν ρίψη άλατος καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζουν καθώς χιονίζει και αυτή την ώρα.
·         Έντονη είναι η χιονόπτωση και στη Δημοτική Ενότητα Καλινδοίων. Ρίψη άλατος πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε όλα τα χωριά της Ενότητας και στο οδικό δίκτυο Γερακαρούς – Ζαγκλιβερίου, το οποίο παραμένει ανοιχτό. Τα μηχανήματα συνεχίζουν τη ρίψη άλατος σε όλη την Δημοτική Ενότητα λόγω της χιονόπτωσης.
·         Στη Δημοτική Ενότητα Ασσήρου οι δρόμοι είναι καθαροί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
·         Στη Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου ρίψη άλατος πραγματοποιήθηκε στο δίκτυο Λοφίσκου – Αρετής και ο δρόμος παραμένει καθαρός.
Οι συγκοινωνίες σήμερα στον Δήμο Λαγκαδά
Τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ διεξάγονται κανονικά.
Με απόφαση της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, δεν πραγματοποιήθηκαν τα πρωινά δρομολόγια προς Λοφίσκο, Αρετή, Όσσα, Βερτίσκο και Κρυονέρι. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, τα επόμενα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ώρες στον Δήμο Λαγκαδά
Για τις επόμενες ώρες προβλέπονται κατά τόπους χιονοπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου. Οι χαμηλές θερμοκρασίες διατηρούνται σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας.
Συνιστάται στους Δημότες και σε διερχομένους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού που δημιουργείται στο οδικό δίκτυο εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.
Για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, η κατάσταση αυτή την ώρα εκτιμάται και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στις 14:00 το μεσημέρι.
Παρακαλούνται οι συνδημότες μας να επικοινωνούν για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά:
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
·         23940 25243 Εργοτάξιο Δήμου Λαγκαδά
·         6972841381 Στόϊος Ηλίας, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας
·         6973984400 Δαμιανός Γιώργος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ
·         2394020323 ΥΚΠΑΑΠ Δήμου Λαγκαδά
·         6909917019 κα. Αναστασία Δελετζέ

·         6947690308 κα. Αλέκα Καραγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.