Σελίδες

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Θρήνος στα Τρίκαλα από το θάνατο 15χρονου μαθητή


Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο ενός ακόμη νέου παιδιού, του 15χρονου Χ. Α., το μεσημέρι της Τετάρτης (02/03).
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο 15χρονος πήγε κανονικά στο σχολείο, επέστρεψε σπίτι και γευμάτισε κανονικά με τον πατέρα του Χρήστο (απόστρατος αξιωματικός) όπως κάθε μέρα και πήγε να κάνει τις εργασίες του. Ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του!... Το παιδί μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.
AdTech Ad
Σε κατάσταση σοκ παραμένουν ο πατέρας του και η μεγαλύτερή του αδελφή, μάλιστα ο άτυχος μαθητής είχε χάσει τη μητέρα του πριν από πολλά χρόνια, ενώ έξω από το σπίτι του πήγαν συμμαθητές του, μην μπορώντας να πιστέψουν την ξαφνική απώλεια.
Ο 15χρονος κηδεύεται την Πέμπτη στις 4.30 μ.μ. εκ του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων,ενώ νωρίτερα θα μεταφερθεί στο σπίτι του, Σπάρτης 12 στην πλατεία Αμυγδαλιών.


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.