Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...


Νωρίτερα, στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, όπου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άνθιμου, οι Α.Τζιτζικώστας και Κ.Μητοστάκης είχαν ανταλλάξει θερμή χειραψία.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε συνοδεία της συζύγου του Μαρέβας, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Μάρκος Μπόλαρης. 
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι το κόμμα βαίνει προς ταχεία "απο-καραμανλοποίηση" σε περίπτωση που ηττηθεί την Κυριακή ο Ε.Μεϊμαράκης.
Ο Α.Τζιτζικώστας δεν ξέχασε την "πισώπλατη", όπως χαρακτηρίζουν συνεργάτες του, "μαχαιριά" του Κ.Καραμανλή στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με την διαρροή στήριξης Ε.Μεϊμαράκη και την απώλειά κρίσιμων νομών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο Α.Τζιτζικώστας έχασε σε πέντε μεγάλα εκλογικά κέντρα, λόγω της γραμμής Καραμανλή υπέρ Μεϊμαράκη.
Τελικός ωφελημένος αποδείχθηκε ο Κ.Μητοστάκης, ο οποίος κατάφερε και πέρασε στον β' γύρο, πήρε "με τη μία" την στήριξη Γεωργιάδη, (όχι όμως όλους τους ψηφοφόρους του αφού περίπου οι μισοί θα στηρίξουν Μητσοτάκη, αλλά οι άλλοι μάλλον δεν θα πάνε να ψηφίσουν, άρα το κέρδος παραμένε για τον Κυριάκο).
Ο Κ.Μητσοτάκης, "βρίσκοντάς τα" με τον Α.Τζιτζικώστα "κλείνει" και τον κίνδυνο διάσπασης με αποκοπή του "δεξιού" κομματιού της ΝΔ...
Αρα χάνει ο Ε.Μεϊμαράκης; Σήμερα, μετά την πονηρή "γραμμή" που έδωσε ο Α.Τζιτζικώστας, είναι περισσότερο πιθανό παρά ποτέ...
Ενα είναι βέβαιο: Η διαφορά τους θα είναι πολύ μικρή: Το πολύ 55-45%. Κάτι που υπονομεύει την ενότητα του κομματος, είτε ο ένας εκλεγεί, είτε ο άλλος...
- See more at: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.