Σελίδες

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Με πυροτεχνήματα και το Last Christmas των Wham! φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Αριστοτέλους από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κ. Μπουτάρης ευχήθηκε σε όλους τους Θεσσαλονικείς να περάσουν όμορφες γιορτές μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους και πάτησε το κουμπί για να ανάψει τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. "Ας ελπίσουμε ότι ο καινούργιος χρόνος θα μας φέρει καλύτερες καταστάσεις. Εγώ το μόνο που έχω να σας πω είνανι κουράγιο και χρόνια πολλα" δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Τον στολισμό της πλατείας ανέλαβε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο δαπάνησε 150.000 ευρώ για τον διάκοσμο αλλά και τη λειτουργία των λούνα παρκ με παγοδρόμιο, παγοτσουλήθρα, Καρουζέλ και άλλα παιχνίδια. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το τραμπολίνο και τις δραστηριότητες στα σπιτάκια, ενώ φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης και οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Λεκάκης, Γιούλη Ρανέλλα και Καλυψώ Γούλα.
Η εορταστική περίοδος θα διαρκέσει στη Θεσσαλονίκη μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου και οι δύο χριστουγεννιάτικες πλατείες θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Η γενική είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ η χρήση του Καρουζέλ θα κοστίζει 2,5 ευρώ, όπως και της παγοτσουλήθρας, ενώ η είσοδος στο παγοδρόμιο στοιχίζει 5 ευρώ.

- See more at: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.