Σελίδες

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ



Με αφορμή αναφορά Δημότη σε τοπική ιστοσελίδα για το ζήτημα των τραπεζοκαθισμάτων στην πόλη του Λαγκαδά, το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Λαγκαδά διευκρινίζει τα εξής:

Ο έλεγχος τραπεζοκαθισμάτων στον εξωτερικό χώρο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία και είναι υπεύθυνη για την τήρηση της τάξης ως προς τον αριθμό και την διάταξή τους.

Παρόλα αυτά ο Δήμος Λαγκαδά έχει συστήσει Επιτροπή Τραπεζοκαθισμάτων με σκοπό να συμβάλει τόσο στην ασφαλή κυκλοφορία των πεζών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης όσο και στην ομαλή λειτουργία των καταστημάτων.

Σε ενημερωτικές συναντήσεις που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, η αρμόδια επιτροπή ενημερώνει τους υπεύθυνους για την ισχύουσα νομοθεσία και τους εφιστά την προσοχή στην τήρησή της. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 3 ενημερωτικές συναντήσεις.

Ελλείψει του υπεύθυνου ελεγκτικού μηχανισμού και της απουσίας Δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμος Λαγκαδά καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την τήρηση της τάξης.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Δ.Κ. ΛΑΓΚΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.