Σελίδες

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ο Δήμος Λαγκαδά ενεργοποιεί την παγία προκαταβολή προς τους Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων



Έπειτα από πρόταση της Διοίκησης και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά που ακολούθησε, ενεργοποιείται η παγία προκαταβολή προς τους Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λαγκαδά.

Πρόκειται για συγκεκριμένο ποσό αναλογικά με τον πληθυσμό της Δημοτικής και Τοπικής Κοινότητας, το οποίο δίδεται στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου ώστε να είναι σε θέση να διαχειριστεί ζητήματα της καθημερινής εξυπηρέτησης των Δημοτών.

Η ενεργοποίηση της παγίας προκαταβολής η οποία ικανοποιεί ένα χρόνιο όσο και δικαιολογημένο αίτημα των Τοπικών Συμβουλίων, έρχεται σε συνέπεια της προεκλογικής δέσμευσης της Διοίκησης για την αποκεντρωμένη λειτουργία του Δήμου και την ενίσχυση του ρόλου των Τοπικών Συμβουλίων του νέου καλλικρατικού Δήμου Λαγκαδά.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά “Πρόκειται για μια απόφαση την οποία συνειδητά υλοποιούμε, αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο ότι οι Πρόεδροι όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας είναι για εμάς πολύτιμοι και αξιόπιστοι συνεργάτες και απολύτως σεβαστοί για τον καθημερινό αγώνα που καταβάλλουν για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.