Σελίδες

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση-Δικαίωση του Σωματείου Εργαζομένων ΑΓΝΟ


Οι εργαζόμενοι της ΑΓΝΟ δικαιώθηκαν για πρώτη φορά στις αγωγές τους  από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Φυσικά είχαν προηγηθεί οι αποφάσεις των δικαστηρίων στο άρθρο99 και στην πτώχευση οι οποίες μιλούσαν για την κοινή οικονομική διαχείριση και μεθόδευση!!!
Ξέρουμε ότι δεν κερδίσαμε τον «πόλεμο» και θα υπάρξουν και άλλες ¨μάχες¨ ευελπιστούμε ότι και οι επόμενες θα έχουν την ίδια  ευχάριστη εξέλιξη αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Δεν πετάμε στα σύννεφα αλλά είναι ένα μικρό βήμα μέχρι την τελική δικαίωση.
Ξεκινώντας αυτήν την δικαστική διαμάχη και προσπαθώντας να αποδείξουμε τα αυτονόητα -ότι δηλαδή ΑΓΝΟ-ΚΟΛΙΟΣ είναι το ίδιο πράγμα- είχαμε πει σε όλους τους τόνους ότι έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη το ίδιο θα επαναλάβουμε και τώρα γιατί πολύ απλά η ΑΛΗΘΕΙΑ , όσο και να θέλει να την κρύψει ο κ. Κολιός,  αργά ή γρήγορα θα λάμψει .
Εκτός από τον κ. Κολιό και τους διευθυντές του απάντηση πήραν και οι τρεις  πρώην «συνάδελφοι» οι οποίοι κατέθεσαν ένορκη βεβαίωση εναντίον των εργαζομένων προασπίζοντας τα συμφέρονται του εργοδότη . Γι’αυτούς η μόνη παρηγοριά  είναι ότι ίσως κάποια στιγμή ο κ. Κολιός αναγνωρίσει τις ¨υπηρεσίες¨ τους και τους προσλάβει στην «μαμά» εταιρεία , τους το ευχόμαστε ολόψυχα.
Την ΑΓΝΟ μπορεί να την πτώχευσε και να την έκλεισε ο κ. Κολιός αλλά τους εργαζόμενους της δεν θα τους γονατίσει ποτέ !!!!!!!
Το Σωματείο εργαζομένων ¨ΑΓΝΟ¨  θα είναι πάντα παρών στις εξελίξεις περιμένοντας ένα μικρό θαύμα να ξαναλειτουργήσει η ΑΓΝΟ έστω και χωρίς εμάς.

ΥΓ. Θα συνιστούσαμε τον κ. Κολιό και τους διευθυντές του να μην είναι τόσο γαλαντόμοι με τις διαφημίσεις  ,που εξάρουν το θεάρεστο έργο της ΚΟΛΙΟΣ και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα ,  γιατί η δικαιοσύνη και η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει υποχρεώνοντας τους  να καταβάλουν τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους της ΑΓΝΟ.
Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.