Σελίδες

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ....ΜΗΔΑΜΙΝΟ....



Οι ημέρες γιορτής που πλησιάζουν, φέρνουν μαζί τους την ομορφότερη εποχή του χρόνου.

Η “Χριστουγεννιάτικη Πλατεία” που έχει ήδη ανοίξει τα φώτα της στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας και ξεκινά σήμερα στην πόλη του Λαγκαδά, δημιουργήθηκε με το μικρότερο δυνατό κόστος και κυρίως με την πολύτιμη συνδρομή πολιτιστικών φορέων και εθελοντών από όλο τον Δήμο μας.

Για την φετινή χρονιά, ο προϋπολογισμός των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λαγκαδά ανέρχεται στο ποσό των 28.503,60€. Στην ουσία πρόκειται για δαπάνες 6.174,57€., αφού το 50% του προϋπολογισμού καλύπτεται από χορηγίες και τα 12.329,03€. καλύπτουν την ετήσια αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού φωταγωγήσεων. Πρόκειται για ένα ποσό που αποτελεί λιγότερο από το 1/10 της δαπάνης των προηγούμενων ετών, αφού παρόμοιες εκδηλώσεις για τα έτη 2011, 2012 και 2013 κόστισαν συνολικά 421.302,88€.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τους περιβαλλοντικούς φορείς, τις χορωδίες, τις φιλαρμονικές και τους επαγγελματίες του Δήμου μας, τους εθελοντές του ΙΕΚ Λαγκαδά και τα μέλη του Συλλόγου ΑΜΕΑ «ΑΝΟΙΞΗ», για την συμμετοχή και την πολύτιμη εθελοντική προσφορά τους.

Όλοι μαζί αποδεικνύουμε ότι το να δώσεις χαρά και αισιοδοξία στα παιδιά μας δεν θέλει μεγάλα λόγια και ακριβές εκδηλώσεις. Φτάνει το μεράκι και η συμμετοχή όλων. Έτσι θα συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.