Σελίδες

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ( ΛΑΓΥΝΩΝ ) ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ


Το Φανάρι εδώ θα βοηθήσει σημαντικά να μην γίνει κάποιο ατύχημα με παιδιά. Επίσης τις πρωϊνές ώρες και βραδυνές που έχει ομίχλη είναι 
πολύ επικίνδυνο το σημείο

Μια πρόταση για τη σήμανση στο 4ο Γυμνάσιο Λαγκαδά ( Λαγυνών ) κατηφόρα Δερβενίου έχει ως εξής : 

Τοποθέτηση Φωτεινού σηματοδότη ευθείας κυκλοφορίας και αριστερής για αυτούς που κατεβαίνουν και θέλουν να πάνε ίσια και αριστερά. 

Το φανάρι για την ευθεία θα γίνεται κόκκινο και θα ανάβει πράσινο από τη δεξιά μεριά που βγαίνουν αυτοκίνητα από τα Λαγυνά. Το φανάρι των πεζών θα ανάβει πράσινο μόνο με κουμπί. Το φανάρι που δείχνει αριστερά θα γίνεται κόκκινο για να περνάνε μπροστά τα αυτοκίνητα που εξέρχονται από τα Λαγυνά και για αυτούς που ανεβαίνουν την ανηφόρα και κάνουν δεξιά. 

Στην κατηφόρα πρίν το φανάρι θα πρέπει να τοποθετηθεί λίγο πρίν τη γέφυρα φανάρι που να αναβοσβήνει καθώς θα πλησιάζει η ώρα που θα γίνει κόκκινο το άλλο. 

Το φανάρι των πεζών να γίνεται πράσινο πατώντας το κουμπί για 1 λεπτό περίπου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να μην γίνεται άσκοπα πράσινο. 

Επίσης θα πρέπει στην έξοδο από τα Λαγυνά ( δεξιά ) και στην ανηφόρα να τοποθετηθεί στην άσφαλτο ειδικό φωτοκύταρο ενεργοποίησης βάρους για να μην γίνεται συνεχώς πράσινο χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.