Σελίδες

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΤΟ LEGION RUN.... ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΙΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ?



Προς συντακτική ομάδα ενημερωτικού site Lagadasnet

Αγαπητοί κύριοι,
Στην ανάρτηση σας στο site με τίτλο «ΠΝΙΓΗΚΑΝ» ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ», το οποίο υπογράφει ο κ. Πασχάλης Μητρακούδης παρουσιάζεται μία εικόνα για τα Λουτρά Λαγκαδά η οποία όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά σκόπιμα παραποιεί την αλήθεια προκειμένου να υποστηρίξει το αυθαίρετο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει ο συντάκτης στο τέλος του κειμένου.
«Δυστυχώς η διοίκηση των Λουτρών και ο πρόεδρος της Λουτρόπολης δήμαρχος Γ. Αναστασιάδης λόγω της μη εκλογής του δεν ασχολείται πλέον με τίποτα»
Από πού στηρίζεται αυτή η ανυπόστατη κατηγορία ;;;;

Ο δήμαρχος Λαγκαδά και τα άλλα στελέχη της διοίκησης λειτουργούν καθημερινά τις υπηρεσίες του δήμου και θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου, όπως επιτάσσει η νομοθεσία.

Από μόνος του ο κ. Μητρακούδης στη συνέχεια της πρότασης αυτοαναιρείται.
Όπως αναφέρει «αν και αποφάσισε να διοργανώσει την 4η εμποροπανήγυρη στα Λουτρά σε λίγες μέρες. Μην απορείτε γιατί, εκεί υπάρχει χρήμα…».
Η λειτουργία του δήμου συνεχίζεται και ο κ. Μητρακούδης θα όφειλε να γνωρίζει ότι η διοργάνωση είναι θέμα του δήμου και όχι προσωπική απόφαση του δημάρχου.
Ο κ. Μητρακούδης οφείλει, επίσης να ξεκαθαρίσει τι εννοεί με την φράση «Μην απορείτε γιατί, εκεί υπάρχει χρήμα…».

Οφείλει, παράλληλα, να εξηγήσει γιατί, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν έχει ζητήσει και την άποψη της διοίκησης του δήμου και των Λουτρών Λαγκαδά για τα ζητήματα που εκθέτει.

Διευκρινίζεται, τέλος, ότι η βρωμιά στο χώρο των πισινών δημιουργήθηκε από το πλύσιμο των συμμετεχόντων στο Legion Run που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο και στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 1.500 άτομα.

Το σχόλιο του συντάκτη ότι «θυμίζουν υδροβιότοπο οι δύο εξωτερικές πισίνες ..... αφού μέσα σε αυτήν ζουν βατράχια, γυρίνοι, σκουλήκια μέχρι και νεροχελώνες» είναι δημιούργημα της φαντασίας του, καθώς οι πισινές αδειάζουν από το νερό προκείμενου να μην υπάρχουν κίνδυνοι κατά τη διάρκεια των σχολικών εκδρομών Δημοτικών Σχολείων στο χώρο των λουτρών.

Τέλος, ξεκαθαρίζουμε ότι το πρόγραμμα «Παιδί και πισίνα» θα ξεκινήσει κανονικά στις 30 Ιουνίου.
Παρακαλούμε για τη δημοσίευση της επιστολής προς αποκατάσταση της αλήθειας

ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ LAGADAS.NET ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΦΩΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ. 


ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΩΝ , ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΕΦΑΛΟΙ... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ... ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.