Σελίδες

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Πρώτος σταθμός των προεκλογικών ομιλιών του δημάρχου Λαγκαδά Γ. Αναστασιάδη ο Σοχός, όπου μίλησε χθες Κυριακή στις 20.00 το βράδυ. Τη Δευτέρα θα μιλήσει στη δημοτική ενότητα Κορώνειας (Γερακαρού), την Τρίτη στη δημοτική ενότητα Ασσήρου (Ασσήρος), την Τετάρτη 7 Μαΐου στη δημοτική ενότητα Λαχανά (Ξυλόπολη), την Πέμπτη 8 Μαΐου στη δημοτική ενότητα Βερτίσκου (Οσσα), το Σάββατο 10 Μαΐου στην πλατεία Λαγυνών, την Κυριακή 11 Μαΐου στη δημοτική ενότητα Καλινδοίων (Ζαγκλιβέρι) και τη Δευτέρα 12 Μαΐου στο Καβαλάρι. Τελευταία ομιλία θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαΐου στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά. Όλες οι ομιλίες έχουν ώρα έναρξης στις 20.00 μμ.
Συγκέντρωση νίκης στο Σοχό
Από την Δημοτική Ενότητα του Σοχού ξεκίνησε χτες το βράδυ ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης τον κύκλο των προεκλογικών του ομιλιών.
«Τρισίμισι χρόνια πριν ξεκινήσαμε την μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας. Με την ίδρυση της δημοτικής παράταξης «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ –ΝΕΑ ΑΡΧΗ δύναμη ανάπτυξης» βάλαμε στην άκρη όλα αυτά που μας διαιρούσαν στο παρελθόν και θέσαμε τις βάσεις για την πρόοδο του δήμου.

Ξεκινήσαμε τότε τον αγώνα για την ανάπτυξη του δήμου Λαγκαδά. Για την ανάπτυξη του τόπου, που θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης
«Η προσπάθεια αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Παρολά αυτά δεν δειλιάσαμε και δεν λιποψυχήσαμε. Δεν φοβηθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα» τόνισε με έμφαση.

«Ως νέα διοίκηση παραλάβαμε ένα έλλειμμα που έφτιανε τα 22 εκατομμύρια ευρώ σε ληξιπρόθεσμες οφειλές, δάνεια και προμηθευτές και με σκληρή δουλειά πετύχαμε να το μηδενίσουμε. Και σήμερα ο δήμος Λαγκαδά να οφείλει μόνο τρέχουσες υποχρεώσεις και τις δόσεις των δανείων. Και όλα αυτά χωρίς να πάρουμε ούτε ένα ευρώ δάνειο» πρόσθεσε.

«Η ένταξη μεγάλων έργων στο ΕΣΠΑ μπορεί για άλλους να αποτελεί ένα ακατόρθωτο εγχείρημα και στο παρελθόν να φάνταζε ως όνειρο, εμείς όμως κατόπιν σκληρής καιοργανωμένης δουλειάς καταφέραμε και εντάξαμε σε αυτό έργασυνολικού προϋπολογισμού περίπου 27.000.000 ευρώ, τα οποίαείτε αποπερατώθηκαν είτε είναι σε εξέλιξη είτε θα ξεκινήσουντάχιστα» ανέφερε ο δήμαρχος Λαγκαδά.

Επεσήμανε, επίσης, ότι  έχουν υποβληθεί και αναμένεται ηένταξη τους στο ΕΣΠΑ και μιας σειράς έργων συνολικούπροϋπολογισμού περίπου 11.000.000 ευρώ σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Για τη δημοτική Ενότητα του Σοχού, υπογράμμισε ότι με πολύ μεγάλη προσπάθεια και χάρη στην έγκαιρη προετοιμασία και σύνταξη των φακέλων εντάχθηκε στο ΕΠ.Π.Α.Ε.Α. το μεγάλο έργο της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Σταθμός) της Δημοτικής Κοινότητας του Σοχού,προϋπολογισμού 2.654.614 ευρώ. Ανέφερε ακόμη ότι τις επόμενες μέρες ξεκινάει η  ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του Σοχού.
Σημείωσε, ακόμη, ότι αυτή την τριετία ο δήμος Λαγκαδά στάθηκε δίπλα σε όλες τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Συνέβαλε, χωρίς ποτέ να το διαφήμιση στην επανασύνδεση εκατοντάδων συνδέσεων ηλεκτρικού ρεύματος. Ίδρυσε νέα κοινωνικές δομές, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Ιατρείο, για να υποστηρίξει τους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.