Σελίδες

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ






ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό του Γ. Ιωαννίδη "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ"

Ο Γιώργος Προκοπίδης γεννήθηκε το Μάιο του 1968 στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Οι γονείς του Λάζαρος και Κεράσα, Πόντιοι στην καταγωγή, ήταν από το χωριό Αρετή του Δήμου Λαγκαδά. Από το 2008 κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης.
Υπηρέτησε ως υπαξιωματικός την θητεία του σε μονάδες του Έβρου.
Είναι παντρεμένος με τη Νηπιαγωγό Κατερίνα Χλιοπάνου και έχουν δύο κόρες τη Νικολέτα 17 ετών και την Κεράσα (Σένια) 10 ετών.
Είναι Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού Φοροτεχνικών Ελλάδος – SYNFOR από την ίδρυση του το 1996 και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2011.
Η εταιρεία έχει το κεντρικό της κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 1996 και από το 2009 κατάστημα στην πόλη του Λαγκαδά. Κατέχει τη σημαντική αυτή θέση από νεαρή ηλικία, διαγράφοντας μια λαμπρή επαγγελματική πορεία.
Παράλληλα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς. Αποκτά το πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης από τον ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την Μηχανοργάνωση Γραφείων, παρακολουθεί πρόγραμμα Πληροφορικής-Εφαρμογής Ο.Τ.Α. και από το 2002 γίνεται μέλος της Ελληνικής εταιρίας Επιστημόνων Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η μεγάλη του αγάπη για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό τον εμπλέκει σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού Θεσσαλονίκης των οποίων είναι Μέλος και χορηγός στις διάφορες εκδηλώσεις.
Πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Σ. ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ 2010 - 2013.
Η μεγάλη του αγάπη για τον τόπο καταγωγής του τον οδηγεί στη θέση του Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ η οποία εδώ και 3 χρόνια αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΜ και την οδηγεί σε αγώνα play off για την άνοδο της στην Α1 .
Διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους τους Ποδοσφαιρικούς, Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους στους οποίους είναι χορηγός η εταιρεία η οποία διευθύνει SYNFOR.
Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρετής «Η Γέννηση της Θεοτόκου»
Μέλος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αρετής «ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΣΙΝΩΠΕΥΣ».
Μέλος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Λοφίσκου «ΟΜΟΝΟΙΑ».
Μέλος της Ένωσης Ποντιίων και Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2002 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βερτίσκου δεύτερος σε σταυρούς. Το γεγονός αυτό αποτελεί την αφετηρία μιας τετράχρονης πορείας και δράσης. Αγωνίζεται με συνέπεια και επιμονή για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου.
Από το 2003 έως το 2004 ήταν Αντιπρόεδρος την Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Βερτίσκου.
Α
πό το 2003 εως το 2006 ήταν Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Βερτίσκου.
Το Ιανουάριο 2003 εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εως το Δεκέμβριο του 2004.
Από τον Ιανουάριο του 2005 εκλέγεται Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έως τον Δεκέμβριο του 2006.
Εκπροσωπεί το Δήμο Βερτίσκου και τους υπόλοιπους Δήμους του Επαρχείου Λαγκαδά για θέματα που αφορούν στις συγκοινωνιακές γραμμές και το 2005 ορίζεται μέλος τριμελούς επιτροπής, εκπροσωπώντας ολους του Δήμους της περιοχής Λαγκαδά για την αναβάθμιση συγκοινωνιακών γραμμών σχεδιάζοντας το σημερινό δίκτυο συγκοινωνιών στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά.
Σχεδιάζει και συντελεί, ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, για την δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Μελέτης στον Δήμο Βερτίσκου στο οποίο ήταν μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής εκπροσωπώντας τον Δήμο Βερτίσκου.
Σχεδιάζει και συντελεί, ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, στην δημιουργία του Κ.Δ.Α.Π. Βερτίσκου στις Πέντε Βρύσες του π. Δήμου Βερτίσκου.
Κατά την θητεία του επισκευάζεται και ανακαινίζεται το Παλιό Δημοτικό Σχολείο Αρετής το οποίο αποτελεί ένα στολίδι της Αρετής επίσης αποπερατώνεται το Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων Αρετής που αποτελεί έδρα των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αρετής.
Το 2006 είναι Υποψήφιος Δήμαρχος στον π. Δήμο Βερτίσκου.
Το 2010 είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον «Καλλικρατικό» Δήμο Λαγκαδά με τον κ. Καραγιάννη Ιωάννη.
Είναι πρώτος σε σταυρούς στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Βερτίσκου και δεύτερος σε κατάταξη από τους υποψηφίους στην Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου.

Διαβάστε περισσότερα στο site www.prokopidis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.