Σελίδες

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ( PHOTO )





Την πόλη του Λαγκαδά επισκεύθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Ιωαννίδης Γιάννης όπου είχε συνάντηση αρχικά με τον Μητροπολίτη Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη και στην πορεία έκανε βόλτα στην πλατεία του Λαγκαδά όπου συνομίλησε με αρκετό κόσμο . Μαζί με του ήταν ο κ. Προκοπίδης Γεώργιος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος επίσης συναντηθηκε μαζί με τον κ. Ιωαννίδη ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Καραγιάννης Ι. και ο νυν Δήμαρχος κ. Αναστασιάδης Ι. 
Παράπονα ακούστηκαν από τον Σάκη Γκογκάκο & το συνδεσμιακό κίνημα του SUPER - 3 - στο Λαγκαδά , για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης και τι λύσεις μπορούν να βρεθούν για τη σωτηρία της ομάδος . Άκουσε παράπονα ο κ. Ιωαννίδης για την απουσία του από τα δρώμενα της ομάδος αλλά αυτός ανταπάντησε οτι έχει τον Αρη πάντα στο μυαλό του και στην καρδιά του και σαν βουλευτής που είναι κάνει τα πάντα για την ομάδα. 
Ο κ. Ιωαννίδης επίσης συνομίλησε με τον προπονητή της παλαιστική ομάδος του ΠΑΟΚ και πρωταθλητή με τον Παλαιστικό σύλλογο του Κεραυνού Κολχικού κ.Τσεκερίδη Δημήτρη και Μιξάκη Δημήτρη , όπου του εκφράστηκαν παράπονα για το οτι κόπηκαν κάποια επιδόματα που πάίρναν οι αθλητές καθώς κερδίζαν τους αγώνες αλλά ο κ. Ιωαννιδης ανέφερε πώς από το 2012 έχει αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και πλέον οι αθλητές επιβραβεύονται ... Ο κ. Ιωαννίδης θα έχει στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λαγκαδά , ομιλία με τους πολίτες αλλά και τοπικά στελέχη τηςΝΔ στην περιοχή του Λαγκαδά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.