Σελίδες

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ομόφωνη καταδίκη των επιθέσεων λάσπης μέσω του διαδικτύου σε βάρος πολιτικών προσώπων, και ιδιαίτερα του δημάρχου Λαγκάδα προχώρησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου Λαγκαδά.
Το θέμα έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά ο δήμαρχος Ιωάννης Αναστασιάδης.
Ο δήμαρχος Λαγκαδά παίρνοντας το λόγο εξέφρασε την πεποίθηση του ότι «το πολιτικό επίπεδο είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες εκλογές» και εκτίμησε ότι «είναι καθαρά προεκλογικός ο αγώνας και οι αντιθέσεις μας είναι πολιτικές και όχι προσωπικές».
Ανέφερε, επίσης στο σώμα ότι έχει καταθέσει μηνύσεις στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και πιστεύει πως ό,τι σε λίγο χρονικό διάστημα θα ξέρουμε και ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Καραγιάννης  επεσήμανε σε ότι αφορά τα πληρωμένα site δεν τον αγγίζουν. Τόνισε, ακόμη, ότι οι «επί προσωπικού επιθέσεις τον βρίσκουν κάθετα αντίθετο».
Ανέφερε, στη συνέχεια πως «όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να σεβόμαστε και τις οικογένειες των συναδέλφων, γιατί δε μας χωρίζει τίποτα, και βεβαίως και τα προσωπικά δεδομένα. Θεωρώ ότι αυτό εδώ θα πρέπει να μείνει μακριά από το προεκλογικό «παιχνίδι».
Τόνισε, τέλος, ότι καταδικάζει κάθε τέτοιο δημοσίευμα, καθώς και το φαινόμενο κάποιοι να χρησιμοποιούν ψεύτικα προφίλ στο facebook.

Ο κ. Γεωργουδάκης επεσήμανε σε ό,τι «αφορά παλιότερα δημοσιεύματα που είχα δει σε ένα site και μάλιστα με ένα συγκεκριμένο που είναι ιδιοκτήτης, δεν ξέρω, χειριστής, δεν ξέρω πώς να τον πω, του έχω κάνει και προσωπική παρατήρηση ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, χωρίς να είναι καν γνωστός μου, άγνωστος μου ήταν και τον βρήκα και του είπα ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό». Τόνισε, ακόμη, ότι «δίνουμε τη μάχη μέσα στον κόσμο και τα site δεν μετράνε».

Τέλος η κα. Ταυρίδου, επεσήμανε ότι «η λάσπη δεν έχει να κάνει με μας, είναι αθέμιτο αυτό που γίνεται. Η λάσπη δεν έχει καμία θέση στην προεκλογική περίοδο». Τόνισε, επίσης, πως «δεν έχουμε καμία σχέση με site πληρωμένα, δεν έχουμε και λεφτά δηλαδή να τα πληρώσουμε, και δε μας ενδιαφέρει τέτοιου είδους προεκλογική συμπεριφορά. Δεν έχει καμία σχέση με μας».

Ευχαριστούμε για την προβολή, την ανάρτηση ή τη μετάδοση


Γραφείο Τύπου
Δήμου Λαγκαδά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ !
Εφόσον βγήκε ομόφωνη καταδίκη από όλους για τα site , οτι ρίχνουν λάσπη στον προεκλογικό αγώνα , θα πρέπει να βγεί και καταδίκη για τις απειλές που εξέφρασαν κάποιοι απέναντι σε άτομα που ουδεμιά σχέση έχουν με λάσπη . Και κάποιοι θα πρέπει να φροντίζουν η λάσπη να μην βγαίνει από αυτούς τους ίδιους γιατί δίνουν το δικαίωμα οι ίδιοι . Για το συγκεκριμένο συμβάν θα ενημερωθούν όλοι οι υποψήφιοι γιατί πλέον το θέμα παίρνει διαστάσεις που ο καθένας το ερμηνεύει κατά το δωκούν . Στην Επαρχία Λαγκαδά κύριοι υποψήφιοι είναι στον αέρα αυτή τι στιγμή 5 σελίδες και θα τις αναφέρω. Εφόσον θέλετε να παίζουν νόμιμα και καλά θα πρέπει να είστε και εσείς σωστοί απέναντι τους . Η Δημοκρατία γεννήθηκε από αυτή τη χώρα και θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε όλες τις απόψεις είτε είναι κριτική είτε σάτιρα είτε αναδημοσιευση είτε δημοσιγραφική έρευνα. και όλα αυτά τα χρόνια προχωράμε με γνώμονα το συμφέρον του Λαγκαδά και των ανθρώπων  
www.eparxialagada.blogspot.com όπου ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας από το Φεβρουάριο του 2011.
Citylagadas.gr , lagadas.net , lagadas24.gr , oramazois.blogspot.com , να με συνχωρείτε εαν ξεχνω κάποια .

Παναγιωτίδης Παναγιώτης . ( θέλετε κατά τα άλλα η νεολαία να ασχολείται μαζί σας & με τα κοινά...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.