Σελίδες

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Συλληπητήριο μήνυμα των υποψηφίων για τον άδικο χαμό του κ. Τάσου Χαριτωνίδη



Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε η Μαρκέλλα Ταυρίδου για την αδόκητη απώλεια του Τάσου Χαριτωνίδη.

Στο σχετικό συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρονται τα εξής: 

Πενθεί σήμερα η κοινωνία του Δήμου μας, και όλες οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις, για την απρόσμενη απώλεια ενός αγαπητού φίλου, του Τάσου Χαριτωνίδη.
Ο Τάσος, ένας άνθρωπος δυναμικός και δραστήριος, συνέδεσε τη ζωή του με τον τόπο και τα προβλήματά του και τον υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος των Δήμων Λαχανά και Λαγκαδά. Ανθρωπος της δράσης, με αυξημένες ευαισθησίες για το περιβάλλον, ανοιχτό μυαλό με απαιτήσεις για το καλύτερο, μαχητικός, διεκδικητικός, φωνακλάς όπου χρειαζόταν, έδινε ένα τόνο ζωντάνιας σε κάθε του επικοινωνία και όπου χρειαζόταν να υπερασπιστεί το κοινό συμφέρον.
Έφυγε σήμερα από κοντά μας αφήνοντας ένα κενό, όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και στους φίλους του και στον τόπο μας.
Θα τον θυμόμαστε πάντα μαχητικό στις επάλξεις και αγωνιστή για ένα καλύτερο αύριο.
Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ μέσα σε τέσσερα χρόνια έχασε δύο υπέροχους φίλους, τον Τάσο Χαριτωνίδη και τον Γρηγόρη Ανανιάδη, που ήταν ακριβώς από την ίδια στόφα του ανθρώπου της αυτοδιοίκησης.
Φίλε Τάσο, καλό σου ταξίδι και όταν βρεθείτε με τον Γρηγόρη, προσευχηθείτε από κει ψηλά, για το μέλλον του τόπου μας.
ΜΑΡΚΕΛΛΑ  ΤΑΥΡΙΔΟΥ

Δήλωση Υποψηφίου Δημάρχου Λαγκαδά  Θεόδωρου Τζιαμπάζη  στην προσωπική του σελίδα σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης για τον χαμό Τάσου Χαριτωνίδη.
Σήμερα ο Δήμος Λαγκαδά
έχασε ένα νέο και δημιουργικό άνθρωπο,τον Τάσο Χαριτωνίδη!
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του!
Καλό Παράδεισο!
Δήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Ταχματζίδη όπου ο εκλιπών ήταν μέλος της Δύναμης Ευθύνης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ..
Σήμερα χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας. Έναν ρομαντικό και ακούραστο εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η παράταξή μας, παύει κάθε προεκλογική εκδήλωση. Καλό ταξίδι φίλε Τάσο Χαριτωνίδη.
Δήλωση Υποψήφιας Δημάρχου κ. Νίκης Ανδρεάδου.
Η Νίκη Ανδρεάδου και η δημοτική παράταξη "Πολίτες με Όραμα" εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος Τάσου Χαριτωνίδη!
Δήλωση του Υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη Νέα Δεξιά , Παναγιωτίδη Παναγιώτη :
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για την επαρχία Λαγκαδά. Καλό παράδεισο , ο Χριστός μαζί του ..

Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου , Χατζηαγόρου Αριστέας 
Σήμερα το πρωί αναπάντεχα και άδικα σε τροχαίο χάσαμε έναν φίλο συνεργάτη αξιόλογο ανθρωπο με ήθος εντιμότητα σοβαρότητα και αξιοπρέπεια...για όσους τον γνώριζαν ξέρουν πολύ καλά πως γράφω πολύ λίγα...ο αγώνας μου τελειώνει εδώ.... για λόγους ηθικής και σεβασμού προς το πρόσωπο του δεν θα μοιράσω αλλά ψηφοδέλτια στην ενότητα μας όσοι θέλετε να με στηρίξετε θα το κάνετε και χωρίς αυτά...αντίο στον Τάσο Χαριτωνίδη....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.