Σελίδες

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Θεσσαλονίκη: Στο Πλευρό των Δημοτών η Χατζηαγόρου Αριστέα με «Δύναμη ευθύνης»




Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κριθιά Θεσσαλονίκης από μέρους της κυρίας Χατζηαγόρου Αριστέας, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου στη δημοτική ενότητα Ασσήρου με την παράταξη «Δύναμη ευθύνης» υπό τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γιάννη Ταχματζίδη.
Αυτή ήταν η τρίτη συνάντηση της κ. Χατζηαγόρου με δημότες του Δήμου Λαγκαδά στην Κριθιά από όπου και κατάγεται και ζει μόνιμα. Η συνάντηση έγινε την περασμένη Κυριακή, με σκοπό να γνωρίσουν οι κάτοικοι τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Ταχματζίδη Ιωάννη και να συζητήσουν, όλοι μαζί, για το πρόγραμμα του συνδυασμού καθώς και για τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την επομένη των εκλογών.
Πέραν της παρουσίας του υποψηφίου δημάρχου κ. Ταχματζίδη και της συζύγου του κ. Ντίνας Αλεξίας, η κ. Χατζηαγόρου είχε δίπλα της και αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, τους οποίους και ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Αφού τους εξέφρασε την εκτίμησή της απευθυνόμενη ονομαστικά στον κ. Τζανή Μιχαήλ, την κ. Σταθή Σταυρούλα, την κ Στρατηγούση Χρύσα, τον κ Τζαντζή Κωσταντίνο και τον κ. Προκοπίδη Γεώργιο, το μεγαλύτερο εγκάρδιο ευχαριστώ, η κ. Χατζηαγόρου το κράτησε για τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ. Ασλανίδη Δημήτριο για την παρουσία του στον κύκλο συναντήσεων που ξεκίνησε η ίδια. 
Η κ. Χατζηαγόρου του ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία «γιατί την αξίζει» όπως είπε, και παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον κ. Μπάτο Σωτήριο, επίσης υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.
www.vimapress.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.