Σελίδες

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ , ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ !!






Γερά στο κόλπο της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου μπήκε ο Απόλλων Πόντου μετά το 2-1 επί του Καραϊσκάκη στο γήπεδο της Καλαμαριάς. 

Οι «κοκκινόμαυροι» πλέον βρίσκονται στο -3 από τον δεύτερο Πλατανιά και σε περίπτωση που δικαιωθούν από την ένσταση που έχουν καταθέσει κατά του Αήττητου Σπάτων θα ισοβαθμούν με τους Κρητικούς, τρεις στροφές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος. 

Ο αγώνας: Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στον Καραϊσκάκη, με τον Βουκμίροβιτς να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει άουτ στο 3΄. Η απάντηση του Απόλλωνα Πόντου ήρθε εννιά λεπτά μετά, με τον Μπρίτο να επιχειρεί το σουτ και η μπάλα να καταλήγει έξω. 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα έχασε η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο 23΄, όταν ο Καπίας εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα βρήκε την εξωτρική πλευρά της αριστερής δοκού και πέρασε άουτ. Ο Απόλλων χτύπησε στην αντεπίθεση και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σουντουρά στο 27΄. 

Στο 36΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση. Μετά από σέντρα-σουτ του Βουκμίροβιτς από δεξιά, η μπάλα βρήκε την πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού του Πολίτη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Απόλλων έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της. 

Αρχικά, το σουτ του Κυβελίδη απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Μέλκας σε κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε και ο Βλάχος από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι «κοκκινόμαυροι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με σκόρερ αυτή τη φορά, τον Κυβελίδη. 

Με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε το δεύτερο μέρος για τον Απόλλωνα, καθώς στο 54΄ ο Καραϊσκάκης κέρδισε πέναλτι, όταν ο Αγτζίδης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Παπανίκο. 

Ο Βουκμίροβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, μειώνοντας σε 2-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους πράσινους στο 76΄. Ο Χούσος τραυματίστηκε, οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί από νωρίς με αποτέλεσμα να συνεχίσουν με δέκα παίκτες το παιχνίδι. 

Στο 82΄ ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει το παιχνίδι, όμως το σουτ του Σουντουρά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στα εναπομείνατα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει ένα σπουδαίο τρίποντο που τον βάζει γερά στο κόλπο της ανόδου.
Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Μπρίτο, Τσουμάνης (46΄ Αγτζίδης), Κυβελίδης (84΄ Δημητριάδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Μπάμπης (90΄ Θεολόγου), Σαμαράς Βλάχος.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας (52΄Καψάλης), Καραγιαννίδης, Παντίδος, Παναγιώτου, Παπανίκου, Ψιάνος (46΄ Ροντρίγκεθ), Βουκμίροβιτς, Κάκκο (46΄ Χούσος), Αλεξιτς, Τζιώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.