Σελίδες

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Τα χημικά και οι κουκουλοφόροι διέλυσαν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα




Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά. Οι κουκουλοφόροι αποφάσισαν να κάνουν επεισόδια μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και οι δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντήσουν με εκτεταμένη χρήση χημικών διαλύοντας ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο. 
Το συλλαλητήριο ήταν εφάμιλλο του περσινού με μεγαλύτερο αριθμό λεωφορείων να φτάνουν στην πρωτεύουσα για να διαδηλώσει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κόντρα στην Συμφωνία των Πρεσπών.  
Τελικά η υπερβολική χρήση χημικών επί μιάμιση ώρα περίπου έφτασαν μέχρι και την εξέδρα, με κόσμο να λιποθυμά και τους διοργανωτές να διαλύουν άρον άρον το συλλαλητήριο. 


ΕΛΑΣ για χημικά: Οι αστυνομικοί επέδειξαν ψυχραιμία και επαγγελματισμό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στο συλλαλητήριο συμμετέχουν περίπου 60.000 πολίτες ενώ σημείωνουν πως συνολικά 326 λεωφορεία έφτασαν στην Αττική.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας 
Από ώρα 14:00 σήμερα (20-01-2019) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εξήντα χιλιάδων (60.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική (326) λεωφορεία, από τα οποία (253) από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, (71) από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και (2) από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.