Σελίδες

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Κιλκίς: Σκοπιανός πέρασε παράνομα τα σύνορα έχοντας στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών





Ένας 38χρονος Σκοπιανός πέρασε παράνομα τα σύνορα και μετέβη στο Κιλκίς με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.
Δεν πρόλαβε να ανοίξει... «εμπορικές συναλλαγές» με την Ελλάδα μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ένας 38χρονος Σκοπιανός που πέρασε κρυφά τα σύνορα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθοριακής γραμμής μεταφέροντας μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. 
Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κινείται ύποπτα πεζός σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς και ακινητοποιήθηκε για να υποβληθεί σε έλεγχο. Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει παράνομα στη χώρα χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Όμως, η έρευνα στα πράγματά του αποκάλυψε και τον σκοπό της άφιξής του.
Ο 38χρονος είχε φέρει μαζί του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 827 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.