Σελίδες

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ..






Διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δύο ανήλικων που όπως προέκυψε από την έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου.

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 32 και 23 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αρχές. 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα στην Εγνατία Οδό – ύψος Λαγκαδά, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες πλην όμως ο οδηγός του (32χρονος), δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προβαίνοντας ταυτόχρονα σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια, το εν λόγω όχημα έπειτα από πρόσκρουση σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης ακινητοποιήθηκε και οι προαναφερόμενοι τράπηκαν σε φυγή πεζή, πλην όμως εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δύο ανήλικων αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Πηγή: https://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.