Σελίδες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Αναστασιάδης: Άλλα έλεγαν όταν ζητούσαν από τον Ελληνικό λαό την ψήφο του και άλλα κάνουν τώρα.





« Οι  πολιτικοί γυρολόγοι τύπου Παπαχριστόπουλου, οι άλλοι πέντε- έξη και η κ. Παπακώστα που ήμασταν και  στον ίδιο χώρο, άλλα έλεγαν  στον κόσμο όταν ζητούσαν την ψήφο του και άλλα κάνουν τώρα »  δήλωσε σήμερα το πρωϊ (17.01.2019) ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης  Σάββας Αναστασιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό X FM 94,3 και στον Αντώνη Μυλωνάκη.
« Είναι υπόλογοι και έχει δικαίωμα ο κάθε ψηφοφόρος να τους θέτει  το ερώτημα, όπως το είπατε : « …..σε ψηφίσαμε, θα προδώσεις την Μακεδονία μας; Και δεν είναι απειλή  ούτε εγκληματική ενέργεια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασιάδης, και πρόσθεσε,
 « Η σημερινή κυβέρνηση ενώ χαϊδεύει  τους Ρουβίκωνες και τις συλλογικότητες  με μεγάλη ευκολία, συλλαμβάνει  ανθρώπους που αντιδρούν και δεν συμφωνούν με τις δικές της απόψεις και  μάλιστα κάνει και «προληπτικές» προσαγωγές όπως έγινε  στην ομιλία του κ. Τσίπρα για τις Πρέσπες στο Παλέ ντε Σπορ και στο Μέγαρο Μουσικής προχθές. Δηλαδή διαβάζανε τις σκέψεις αυτών των ανθρώπων; »

  « Ξέρετε ποιοί κάνανε προληπτικές συλλήψεις στο παρελθόν; Τα κουμουνιστικά  καθεστώτα και η χούντα. Δεν υπήρχαν κυβερνήσεις δημοκρατικές που κάνανε προληπτικές συλλήψεις. Αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα, δεν  έχουν ξανασυμβεί  τουλάχιστον στην δική μας γενιά»  τόνισε στη συνέχεια.     
Αναφορικά με τη  συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής  για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε :» Ζήσαμε  πάλι χθες ένα θέατρο του παραλόγου. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα και απροκάλυπτα ότι το αποτέλεσμα ήταν αντικείμενο  συναλλαγής. Εγώ δεν ξεπουλάω τίποτε από αυτά που πιστεύω για να πάρω μία θέση και δεν θα το κάνω ποτέ » .
Κλείνοντας, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση σχετική  με το  ζήτημα της  ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε:   
    « Φαίνεται ότι υπάρχει ο αριθμός των 151, αλλά όλα αλλάζουν , όλα  είναι  ρευστά. Εμείς θα το  παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τους βουλευτές ότι αυτό που πάει να γίνει   είναι καταστροφικό για τη Χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.