Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ η Κατερίνα Μάρκου – Στην Α' Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Σταμάτης





Το πρώτο κύμα υποψηφίων για εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές  ανακοίνωσε η ΝΔ. Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης  - Στο ευρωψηφοδέλτιο και η Κατερίνα Μάρκου. Στο ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης ο βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης και η Βίκυ Νάκου.

Η Ν.Δ. ανακοίνωσε σήμερα τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Παράλληλα δημοσιοποίησε σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευθούν όλα τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της Ν.Δ. Πρόκειται για γραμματείς της Ν.Δ., αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της Ν.Δ., τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.

Αύριο θα ανακοινωθούν οι νέες γραμματείες αλλά και τα νέα στελέχη που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019. Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.