Σελίδες

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΠΗΡΕ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΧΟΥ






Έξι μήνες κράτησε η συνεργασία του Εθνικού Σοχού με τον Γιώργο Σεμερτζίδη, μετά από ένα παραγωγικό πάντως πρώτο γύρο για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.
Λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την ομάδα του Σοχού και πριν λίγη ώρα αφού έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Κεραυνού Κολχικού, αλλάζει και επίσημα ποδοσφαιρική στέγη για να φορέσει τα «πράσινα».
Ο ίδιος πάντως μοιάζει να φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς έδωσε τα εύσημα σε όλη την ομάδα και στη διοίκηση του Εθνικού, ειδικότερα στον φροντιστή της ομάδος «Σερέζο»: «Μετά από έξι μήνες στην ομάδα του Εθνικού, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση του συλλόγου για την άψογη συμπεριφορά της και να ευχηθώ μέσα από τη καρδιά μου να εκπληρώσει στο τέλος τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θέμη Ζαχαρεγκα, τον Βασίλη Πάλιο, τον  Γιάννη Σπαναγιώργο, τον  Γιώργο Μότσανο, τον Χρήστο Καρακόλη, τον Νίκο Κουκουτζέλη, τον Σάκη Φαρήνα, τον  Μπάμπη Τσιλιμπήρα και φυσικά στον μεγαλύτερο φροντιστή ελληνικής ομάδος που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, τον Σερέζο»
Παράλληλα από τον Κεραυνό Κολχικού, φαίνεται πως θα αποχωρήσει ο τερματοφύλακας Κώστας Παπαπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.