Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ






Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα του Γιάννη Κουκούλη που «έπιασε» στην βαθμολογία τον σημερινό της αντίπαλο καθώς και τη Νίκη Ευκαρπίας, στο -5 από την κορυφή!
Σε ένα δυνατό και πραγματικό ντέρμπι, η Νίκη Ηρακλείου κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει χρυσό τρίποντο, συνεχίζοντας την ονειρεμένη φετινή της πορεία στον τρίτο όμιλο της Β κατηγορίας. 
Το σύνολο του Κουκούλη έπαιξε για άλλη μια φορά πειθαρχημένη και σωστή άμυνα, χτυπώντας σε αντεπιθέσεις και από στατικές φάσεις. 
\Έτσι πλησίασε στο 1-0 δύο φορές, τόσο στο 18′ όσο και στο 20′, με τον Μόσχου να βλέπει τον Χάιδα να αποκρούει το ωραίο του τελείωμα και τον Καπανάτζε να πλασάρει άουτ από δύσκολη αλλά όχι κακή γωνία. Είχε προηγηθεί ένα σουτ του Ζιγκόλη που απείλησε για τους φιλοξενούμενους.
Ο φορ των Ελπιδών Μακεδονικού ήταν και ο παίκτης που κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του Γκούντα στο 27ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την υπόδειξη αυτή του διαιτητή. Ο Αμοιρίδης ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Πεχλιβανίδη για το 0-1.
Η αντεπίθεση των γηπεδούχων
Η απάντηση για την Νίκη Ηρακλείου ήρθε στο 30′, με τον Μαλτίδη να αναγκάζει – με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια – τον Χάιδα σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ η μεγαλύτερη στιγμή για τη Νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Γιάννη Γουνιώτη να στέλνει από κοντά με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του 10.
Στο δεύτερο μέρος, η Νίκη Ηρακλείου έχασε και δεύτερο παίκτη λόγω τραυματισμού, αφού μετά τον Κουσαξίδη, αλλαγή βγήκε και ο Αραμπατζής, που ήταν ως τότε ο καλύτερος της ομάδας του. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως, στο 53′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καπανάτζε, ο Μόσχου πήδηξε ψηλότερα από όλους και ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1!
Μετά από 11 λεπτά, πάλι από στατική φάση, ο αρχηγός Νίκος Γουνιώτης εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα και ο Γιάννης Γουνιώτης, με εξαιρετική κεφαλιά προς τα πίσω, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας την ανατροπή!
Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά έκτοτε, με τη Νίκη να οπισθοχωρεί και να αλλάζει σχηματισμό και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να ανοίξουν ανεπιτυχώς την άμυνα της. Η σπουδαιότερη φάση σημειώθηκε στο 85′, όταν ο Ζώτο βρήκε με καταπληκτική διαγώνια μπαλιά τον Ηλία Γιαμπολδάκη, εκείνος με μία έκανε παράλληλη μπαλιά προς την μικρή περιοχή, αλλά ο Πολυζώνης που πετάχτηκε δεν πρόλαβε  να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα, για να μείνει το τελικό 2-1 υπέρ του Ηρακλείου, το οποίο φέρνει την ομάδα του Κουκούλη στην 3η θέση, στο -5 από την πρωτοπόρο Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου!
Νίκη Ηρακλείου – Ελπίδες Μακεδονικού 2-1
Σκόρερ: 
Μόσχου (53′), Γουνιώτης Ι. (64′) / Αμοιρίδης (27′ πεν.)
Νίκη Ηρακλείου (Κουκούλης): Πεχλιβανίδης, Μακρής, Ρωσσιάς, Γουνιώτης Ν., Αραμπατζής (52′ λ.τρ. Καραγιάννης), Κουσαξίδης (26′ λ.τρ. Ζουμπούλης Σ.), Καπανάτζε, Γουνιώτης Ι., Μόσχου, Μαλτίδης (85′ Νικολαΐδης), Ζουμπούλης Π..

Ελπίδες Μακεδονικού (Γκούντας): Χάιδας, Παναγιώτου Χ., Στρίμπας Χ., Στρίμπας Γ., Ζώτο, Χαϊδευτός, Γιαμπολδάκης Η., Καρασαββίδης, Ζιγκόλης (60′ λ.τρ. Κατσιτάτζε), Αμοιρίδης, Ντωξάνι (64′ Πολυζώνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.