Σελίδες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Π. Ψωμιάδης : Μόνο αν μου κλείσουνε τα μάτια θα σταματήσω - Δεν μπορώ να συμπορευθώ με αυτή τη ΝΔ





Για όλους και για όλα μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, 
Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Υποστήριξε ότι συνεχίζει κανονικά την προσπάθεια και πως από τους περίπου 165 υποψηφίους που χρειάζεται για το ψηφοδέλτιο σε συμβούλους και κοινότητες έχει ήδη 80. Τόνισε πως ένας τρόπος υπάρχει να σταματήσει, αν του κλείσουνε τα μάτια.  «Είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνω να βοηθήσω αυτό τον τόπο» πρόσθεσε σχολιάζοντας ότι μόνο ο λαός έχει δικαίωμα να πει σε έναν πολιτικό ότι «φτάνει πια». 

Αναφορικά με τις πολλές υποψηφιότητες στο χώρο της Κεντροδεξιάς ανέφερε πως έκανε προσπάθειες για κοινή συμπόρευση μιλώντας με τέσσερις επικεφαλής συνδυασμών. Σχολιάζοντας τη σημερινή ΝΔ επεσήμανε «Δεν μπορώ να συμπορευθώ με τη ΝΔ. Έχει ξεφύγει από τις αρχές, τα ιδανικά, τις αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή.




Αιχμές για Ταχιάο

Ο Π. Ψωμιάδης επιτέθηκε στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκη Ν. Ταχιάο θυμίζοντας πως ο κ. Ταχιάος ψήφισε τον Γ. Μπουτάρη το 2010. «Εξαιτίας μιας μερίδας της ΝΔ χάσαμε το δήμο στη ΝΔ» είπε και πρόσθεσε πως ο κ. Ταχιάος κατηγόρησε τη ΝΔ επί Σαμαρά ότι είναι ένα ακροδεξιό μόρφωμα. «Αν είναι δυνατόν, αυτό το μόρφωμα τώρα έρχεσαι να το υπηρετήσεις;» διερωτήθηκε.

Παράλληλα σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που φέρονται να έχουν τα επιτελεία των υποψηφίων σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έχει κάποια δημοσκόπηση αλλά σε όσες κυκλοφορούν είπε ότι είναι πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο. Διευκρίνισε πως στη δημοσκόπηση του Μπουτάρη ήταν πίσω από τον δήμαρχο συμπληρώνοντας πως ότι ο Μπουτάρης εξέφρασε τρία μεγάλα κόμματα  και «εμείς οι 9 την κεντροδεξιά». «Αν συγκεντρώσεις τα  ποσοστά τα δικά μας είναι διπλάσια από αυτά του Μπουτάρη» είπε.




«Δεν παίρνω τίποτα πίσω για Μπουτάρη»

Ερωτώμενος για το περιστατικό στο Λευκό Πύργο και τον χαρακτηρισμό «πολιτικό τραβέλι» που απέδωσε στον Γιάννη Μπουτάρη, ο Π. Ψωμιάδης σημείωσε ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω καταδικάζοντας την επίθεση εναντίον του δημάρχου αλλά και τις δηλώσεις του Γ. Μπουτάρη για τους Ποντίους.

«Ήμουνα μακριά από αυτές τις άσχημες εικόνες. Αν το είχα αντιληφθεί θα ήμουν δίπλα στον Μπουτάρη, όμως, το λέω δημόσια ποιο είναι πιο βαρύ το δικό μου (πολιτικό τραβέλι) ή του κ. Δημάρχου που είπε χέστηκα αν ο Κεμάλ καθάρισε 350.000 Έλληνες Ποντίους. Ας τα βάλουμε σε μία ζυγαριά και ας τα κρίνει ο κόσμος» ανέφερε χαρακτηριστικά.




Όχι στο gay pride

Για τα θέματα της Θεσσαλονίκης ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε πως το όνειρό του είναι «να προεκτείνουμε την παραλία 20- 30- 50 μέτρα μέσα» και να γίνει μαρίνα στη Ν. Παραλία.

«Εγώ αν εκλεγώ δεν θα δεχθώ την παρέλαση των gay pride, με τις εικόνες με τα κάκαλά τους μπροστά τη Μητρόπολη. Ελάτε όμως να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε» ανέφερε.

Τέλος για τις περιπέτειες του με την δικαιοσύνη και την υπόθεση με τα 45άρια ο κ. Ψωμιάδης επικαλούμενος έγγραφα του ελεγκτικού συνεδρίου, προς έξι μηνών, είπε ότι σε αυτά αναφέρεται πως «όλα έγιναν νόμιμα, δεν έγιναν κατατμήσεις, δεν υπήρχαν έργα φαντάσματα και δεν υπάρχει ζημιά στο δημόσιο ένα ευρώ». 

«Οι συμβάσεις ξέρετε τι είναι; Πήρα προσωπικό και αντί να δουλέψει στο ΡΘ και δούλεψε δίπλα γιατί είχαμε ανάγκη. Αυτό που κάναμε όλοι. Αυτό που έκανε η κ. Νοτοπούλου προσλήφθηκε ως καθαρίστρια και δεν δούλεψε ποτέ.  


Εγώ κατηγορούμαι, αλλά είχα έναν ψευτοοικολόγο, φιλοσκοπιανό πάνω από το κεφάλι μου και με πήγε εφτά φορές στα δικαστήρια και εμφανίστηκε τώρα όχι στην περιφέρεια αλλά στο δήμο Θεσσαλονίκης. Ποιανού εντολές δέχθηκε και ποιανού εντολές υλοποιεί;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.