Σελίδες

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η νεολαία «πνίγει» τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Σκοπιανό – «Ελλάς, Eλλάς, ή ταν ή επί τας» στη Λάρισα – Έρχονται πανελλαδικές καταλήψεις στις 29 Νοεμβρίου





«Ήρθαμε να φωνάξουμε για την Μακεδονία. Γιατί η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» . Το φαινόμενο του “ντόμινο” παρατηρείται σε όλη την Μακεδονία και σε σχολεία της υπόλοιπης Ελλάδος. Γιγαντώνεται η αντίδραση των μαθητών με μαζικές καταλήψεις για το Εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

«Η νεολαία ξύπνησε, δεν θα επιτρέψουμε καμία κυβέρνηση να ξεπουλήσει αυτό το όνομα, και σε καμία περίπτωση δεν θα το βάλουμε κάτω, θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο» λένε οι μαθητές
που απέχουν από τα μαθήματά τους και έχουν καταλάβει δεκάδες σχολεία.
«Θέλουμε να παρακινήσουμε τη νεολαία και να ευαισθητοποιήσουμε μαθητές και σχολεία ότι είναι σημαντικό πρόβλημα» επισημαίνουν οι μαθητές.
Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια «καμπάνια» με μηνύματα sms και events στο Facebook, με την οποία οι μαθητές καλούνται να προβούν σε πανελλαδικές καταλήψεις την προσεχή Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου καθώς και στην πραγματοποίηση πορείας.
Στο σχετικό sms, που φέρεται ότι διακινείται από… κινητό σε κινητό:
«Εκτακτο. Την επόμενη Πέμπτη 29/11 κάλεσμα για πανελλαδική κατάληψη σε όλα τα σχολεία της χώρας με θέμα εθνικά θέματα, Μακεδονικό, Κατσίφας και Β. Ηπειρος. Μιλήστε με όλοι με τα 15μελή σας και τους συλλόγους γονέων και κανονίστε την κατάληψη. Μην φοβάστε για ποινικά θέματα. Δεν υπάρχει ανησυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.