Σελίδες

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ







Με επιτυχία στέφθηκε το τριήμερο ταξίδι του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, Προέδρου της Νέας Δεξιάς και του κ. Χρήστου Χρηστίδη, Γενικού Γραμματέα του κόμματος, στη Σόφια της Βουλγαρίας για τη συμμετοχή στην συνάντηση του Κινήματος για μια Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (Movement for a Europe of Nations and Freedom – MENF).

Εκεί, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια σειρά κατ’ ιδίαν συναντήσεων με τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών πατριωτικών κινημάτων που συμμετείχαν στη συνδιάσκεψη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κρανιδιώτης έκανε κατ’ ιδίαν συναντήσεις και είχε εκτεταμένο διάλογο για ευρωπαϊκά, διεθνή αλλά και τα εθνικά ζητήματα με την κ. Μαρίν Λεπέν, Πρόεδρο του γαλλικού Rassemblement National, τον κ. Tomio Okamura, Πρόεδρο του Τσεχικού Κινήματος για την Ελευθερία και την Άμεση Δημοκρατία, τον οικοδεσπότη της συνάντησης κ. Veselin Mareshki, Πρόεδρο του κόμματος VOLYA, τον κ. Gerolf Anneman, αντιπρόεδρο του MENF και ευρωβουλευτή του Φλαμανδικού κόμματος Vlaams Belang, τον κ.  Paolo Borchia, εκπρόσωπο της Lega Nord του Matteo Salvini και πολιτικό σύμβουλο του MENF καθώς και με μια σειρά άλλη πολιτικών στελεχών των ευρωπαϊκών κομμάτων.

Στην σύσκεψη του συνόλου των εκπροσώπων της MENF, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ.Φαήλος Κρανιδιώτης, έθεσε μεταξύ άλλων το θέμα της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε υποβλήθηκε σειρά ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους των ξένων και βουλγαρικών ΜΜΕ, τα οποία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την κάλυψη των δραστηριοτήτων της MENF.

Οι Ελληνικές θέσεις και τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν και τις χώρες των μελών της MENF
, εξηγήθηκαν με σαφήνεια στους εκπροσώπους των κομμάτων του Κινήματος για μια Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.