Σελίδες

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΑ ...




Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 16χρονος αλλοδαπός, τον οποίο απήγαγαν και κρατούσαν σε παράπηγμα δύο άνδρες επίσης αλλοδαποί σε χωριό του δήμου Βόλβης.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες, μέλη συμμορίας, κρατούσαν τον νεαρό παρά τη θέλησή του εντός παραπήγματος στο χωριό Στίβο, του Δήμου Βόλβης.
Οι δύο αλβανοί άνδρες ηλικίας 49 και 30 ετών, συνελήφθησαν χθες το πρωί, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος των προαναφερθέντων, αλλά και δύο ακόμη σύνεργων τους,  σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, συμμορία και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. 
Είχε προηγηθεί καταγγελία του 16χρονου πακιστανού, σύμφωνα με την οποία  το βράδυ της 23 Νοεμβρίου, στα Λαγκαδίκια, δύο άγνωστα προς αυτόν άτομα τον προσέγγισαν και τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο. 
Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε παράπηγμα που βρισκόταν σε χωριό του Δήμου Βόλβης, όπου θα τον κρατούσαν, χωρίς τη θέλησή του, μέχρι συγγενικά του πρόσωπα να καταβάλουν χρηματικό ποσό προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.
Ο ανήλικος κατάφερε το πρωί της 24 Νοεμβρίου να διαφύγει και να μεταβεί σε αστυνομικό κατάστημα όπου κατήγγειλε το συμβάν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο  εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

www.rthess.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.