Σελίδες

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Yποψ.Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιαν. Κουριανίδης: "Τιμή Και Δόξα Στον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα"



Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριανίδης σχετικά με το θάνατο του Έλληνα ομογενή που σήκωσε την Ελληνική σημαία στην Βόρειο Ήπειρο:


Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς επειδή έκανε το «κακούργημα» να σηκώσει την Ελληνική σημαία στην Βόρειο Ήπειρο την ημέρα της εθνικής μας εορτής.


Η επέτειος του ελληνικού έπους στα βουνά της Ηπείρου βάφτηκε με το αίμα ενός συμπατριώτη μας που είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει την υπέρμετρη βία ενός καταπιεστικού εις βάρος των Ελλήνων καθεστώτος.

Δεν είναι τυχαίο το τραγικό γεγονός. Δεν ήταν ψυχικά διαταραγμένος ο δράστης όπως ισχυρίζονται ορισμένοι «καλοθελητές» δημοσιογράφοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ένας ελεύθερος άνθρωπος που δεν άντεξε να βλέπει τους συμπατριώτες του να εκδιώκονται από τα ιερά ελληνικά χώματα.


Αποκάλυψε όμως παράλληλα το άσχημο πρόσωπο της γείτονας χώρας. Αυτό που επιμελώς κρύβει, προσπαθώντας να εισέλθει και να γίνει μέτοχος στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Δεν το αξίζει. Το απέδειξε σήμερα.


Τιμή και δόξα στον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα!! Ζήτω ο Ελληνισμός! 
Ζήτω η Βόρεια Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.