Σελίδες

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Πολιτική μηδενικής ανοχής στο έγκλημα. Ασφαλή σύνορα, ασφαλή σπίτια, ασφαλείς δημόσιοι χώροι.



Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος κ. Μιχάλη Μπίλη και τον Γραμματέα Δημοσίας Τάξεως, κ. Χαραλαμπο Μηνόπετρα, επισκέφτηκαν σήμερα στις 12:00 το Α.Τ. Ομονοίας και συμμετείχαν στην συγκέντρωση που οργάνωσε ή Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. 

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, αφού εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, δήλωσε προς τα ελληνικά ΜΜΕ και την Κρατική Τηλεόραση της Κίνας: 

«Είναι κατάντια να υποχρεώνονται οι αστυνομικοί σε διαμαρτυρία, ζητώντας προστασία από την βία εγκληματικών οργανώσεων, που χθες, γι’ άλλη μία φορά ήθελαν να σκοτώσουν μέλη της εσωτερικής φρουράς τγς Δημοκρατίας. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ υπογραμμίζει τις θέσεις της για πολιτική μηδενικής ανοχής στο έγκλημα, ο,τι μανδύα κι αν φέρουν οι κακοποιοί. 

Εάν δεν διασφαλιστεί το πρώτο δικαίωμα των πολιτών και πρώτο καθήκον της Πολιτείας, η ασφάλεια, δεν μπορούμε να μιλάμε για κανένα άλλο δικαίωμα, ούτε για δήθεν ανάπτυξη. Ασφαλή σύνορα, ασφαλή σπίτια, ασφαλείς δημόσιοι χώροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.