Σελίδες

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ...Τι δουλειά έχει στο Τούρκικό προξενείο;





Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η επίσκεψη του Πόντιου Παναγιώτη Ψωμιάδη που ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο Τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης.
Ο ρόλος της Τουρκίας στην Θράκη, με την επιμονή της να αγναγνωρισθεί «τουρκική μειονότητα» και η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων.. θα έπρεπε τουλάχιστον να κάνουν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να το σκεφτεί δυο.. φορές την στιγμή μάλιστα που είναι και Πόντιος.

Τον Τούρκο πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ορχάν Οκάν επισκέφθηκε σήμερα ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης που πρόσφατα ανακοίνωσε την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Τούρκο αξιωματούχο, συζητώντας μαζί του για θέματα επιχειρηματικής και τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Η επίσκεψη Ψωμιάδη στο τουρκικο προξενείο, οπου στεγαζεται και το «μουσειο Ατατουρκ», υπό το πρόσχημα της τουριστικης ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας!
Τελικά ο επιφανής Παναγιώτης Ψωμιαδης ,μας εκπλήσσει .Από την μια δηλώνει πατριώτης έτοιμος να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των δημοτών και οχι μονο,από την άλλη η επίσκεψη του σε ένα χώρο ο οποίος αρνείται των γενοκτονιών που έχει διαπράξει, ξέχασε τις δηλώσεις ο εν λογω ο κυριος ,οπως και ξέχασε το ξεπούλημα της Θράκης.
Δυστυχώς η εθνομηδενιστική αντίληψη που εμφύσησε η ολέθρια 8ετής διαχείριση της διοίκησης Μπουτάρη στον Δήμο Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως μετατόπισε τις επιλογές ακόμη και των «αντιπάλων» του προς μια κατεύθυνση που προσεγγίζει τις δικές του επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.