Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΣΤΗ ΠΕΛΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ





O Απόστολος Τζιτζικώστας έδωσε το παρών στην Πέλλα 

 Στην Πέλλα, τη γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με χιλιάδες συμπολίτες μου. 
Η ιστορικότητα, η μοναδικότητα και η ελληνικότητα 
της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτες!

Όλες οι παρουσίες στην Πέλλα
Το παρών στην Πέλλα έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Πέλλας Γ. Στάμκος, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας Ι. Τσουκνιδάς, αλλά και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης. Κατά την ομιλία που απεύθυνε στο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα, παρουσία πλήθους κόσμου, επισήμανε χαρακτηριστικά: «Στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε αυτούς που είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν. Δεν θα ανεχτούμε την πλαστογράφηση της ιστορίας. Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα και μόνον Ελλάδα. Οι Μακεδόνες έχουν μόνον μια ταυτότητα. Την ελληνική. Και μακεδονικά μιλά όποιος μιλά ελληνικά. Τελεία και παύλα. Αν σας αρέσει κύριε Κοτζιά. Αν δεν σας αρέσει, κανένα πρόβλημα για μας. Εσείς έχετε το πρόβλημα».
«Είμαστε σήμερα εδώ» τόνισε ο κ. Πατούλης και «δίνουμε μια ακόμη μάχη, για την Ελλάδα και τα παιδιά μας» διαμηνύοντας «Δεν θα διαπραγματευτούμε , τα αδιαπραγμάτευτα .Κι αν χρειαστεί, θα επιβάλλουμε τη δική μας λύση. Θα αποφασίσει ο λαός, με γνήσιο , ανόθευτο , δημοκρατικό δημοψήφισμα, τη λύση .Δεν θα επιτρέψουμε σε μια πρόσκαιρη κυβερνητική πλειοψηφία, να αποφασίσει με βάση τις δικές της ιδεοληψίες, για το μέλλον της Πατρίδας μας. Η Ελλάδα είναι πάνω από όλα».
Στα συλλαλητήριο παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Πίνος, η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Α. Αιδονά και πλήθος εκπροσώπων της Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.