Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 7/5 από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαγκαδά






Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών - 120 δόσεις» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Λαγκαδά τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 19:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο Eξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων καθώς και η Ρύθμιση Οφειλών των Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Εισηγήτριες της εκδήλωσης είναι οι κ.κ. Μαρία Φαροπούλου και Μαρία Χατζηλεωνίδα, δικηγόροι και διαπιστευμένες διαμεσολαβήτριες του Υ.Δ.Δ.Α.Δ. και εκπαιδεύτριες διαμεσολαβητών.

Επίσης στην εκδήλωση θα παρευρεθεί για να ενημερώσει τους επαγγελματίες του δήμου ο Πρόεδρος των ανασφάλιστων επαγγελματιών του ΟΑΕΕ κ. Ευθυμιάδης Χάρης, αναφορικά με την δικαστική απόφαση που εκκρεμεί για την διαγραφή των χρεών που αφορούν σε εισφορές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του ΟΑΕΕ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε δικηγόρους, οικονομολόγους - λογιστές, μηχανικούς - εκτιμητές ακινήτων, επιχειρηματίες και αφορά στη δυνατότητα που έχουν στη διάθεση τους οι ελληνικές επιχειρήσεις να αναδιαρθρώσουν τα χρέη τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα τους, μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού.


Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει συζήτηση.

www.lagadas.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.