Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑΤρεις ενημερωτικές συζητήσεις με θέμα: «Ο πρωτογενής τομέας ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης και αναθέρμανσης της ελληνικής οικονομίας» διοργανώνει το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 02 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.00 στη  Νέα Χαλκηδόνα (ξενοδοχείο «Φίλιππος»), η δεύτερη στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου 03 Μαρτίου 2018 στο Πλαγιάρι (ξενοδοχείο «Ambassador») και η τρίτη στις 19.30 της ίδιας ημέρας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά.

Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου: «Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να καταθέσω στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα το νέο αναπτυξιακό πρότυπο αγροτικού επιχειρείν που επεξεργάζεται η Νέα Δημοκρατία. Να μιλήσουμε για τον αγρότη-επιστήμονα, τον αγρότη-επιχειρηματία. Να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για την ανάγκη βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των παραγόμενων προϊόντων, για τη σημασία επαναχάραξης του καλλιεργητικού-αναπτυξιακού μοντέλου, για την καθιέρωση της αγροτικής εκπαίδευσης, καθώς και για τη σημασία ενθάρρυνσης των επενδύσεων». 


Σάββατο 03 Μαρτίου 2018
Ώρα: 19.30, Λαγκαδάς, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου
Ομιλητές:
1)     Θεόδωρος Καράογλου,  Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ., πρώην Υπουργός, αν. Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κόμματος.
2)     Δημήτρης Μελάς, πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
3)     Δημήτρης Γαλαμάτης, Διδάκτωρ Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
4)     Ελένη (Λίλυ) Δραγατίδου, Κτηνίατρος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Εταιρίας Υγειονολόγων Τεχνολόγων Τροφίμων, Επιστημονική Συνεργάτης Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
1)     Χρήστος Τσομπάνος, Κτηνοτρόφος, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
2)     Δημήτρης Στραζέμης, Κτηνοτρόφος, Πρόεδρος Συλλόγου Αιγοπροβατοτρόφων Επαρχίας ΛαγκαδάΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου