Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην Αρναία, με βροχερό καιρό, που δεν επέτρεψε στη Φιλαρμονική να παιανίσει με το Εωθινό το πρωί στους δρόμους της κωμόπολης εμβατήρια.

Τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου. Μετά τον πανηγυρικό που εκφώνησε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας και το πέρας της δοξολογίας, κλήρος και λαός κατευθύνθηκαν στο μνημείο των ηρώων όπου εψάλει η επιμνημόσυνος δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στην μνήμη των ένδοξων νεκρών μας. 

Ακολούθησε παρέλαση από τους μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων της Αρναίας που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των συγκεντρωμένων.

Τον Δήμο Αριστοτέλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αργύριος Τσακνής. Παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γεώργος Διαμαντούδης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γεώργιος Χαϊδευτός, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δημήτριος Αλεξανδρής, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Αρναίας, τέως Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.


Φώτο / Ρεπορτάζ : Στ. Ρήγας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου