Σελίδες

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΕΛΥΣΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!! ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ / VIDEO








Παρέλυσε το κέντρο της Θεσσαλονίκης από το αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία της ΧΑΝΘ.

80 τρακτέρ έχουν καταλάβει το οδόστρωμα, αποκλείοντας την Στρατού, την  Αγγελάκη, την  Τσιμισκή και την Νικολάου Γερμανού  μπροστά στο Βελλίδειο.


H B. Όλγας είναι κλειστή από το ύψος της Μπότσαρη. Η Λ. Στρατού από το ύψος της Καυταντζόγλου. Η Τσιμισκή είναι ανοιχτή από την εθνικής αμύνης και μετά.
Παράκληση της τροχαίας στους οδηγούς που θέλουν να κινηθούν από ανατολικά προς δυτικά  να μην χρησιμοποιούν την Β.  Όλγας. Να προτιμούν Καραμανλή και περιφερειακό.
Οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν τα δικά τους εγκαίνια στην έκθεση Agrotica, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της.




Αντιπροσωπεία του, σε συνεννόηση με την διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, θα μπουν στην έκθεση και θα κόψουν την δική τους κορδέλα.


Άγνωστο παραμένει προς το  παρόν τι θα κάνουν οι διαδηλωτές μετά τα συμβολικά εγκαίνια.
Να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια της έκθεσης είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις 7 το απόγευμα από τον ΥΠΑΓΡΑΝ Β. Αποστόλου.


Ένταση νωρίς το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ Δήμητρα, πριν τα πράσινα Φανάρια, όπου αναμένετο ο ΥΠΑΓΡΑΝ Β. Αποστόλου.



Αγρότες μπήκαν με τρακτέρ στον προαύλιο χώρο του οργανισμού, αποχώρησαν λίγη ώρα μετά, χωρίς να δούν τον υπουργό που δεν είχε εμφανιστεί ως εκείνη την ώρα.


Σύμφωνα με αναφορές ακροατών, ο δρόμος είναι κλειστός. Δηλαδή κάποιος δεν μπορεί να στρίψει από τα Πράσινα φανάρια για να μπει στην Θέρμη.


Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Λεωφόρο γεωργικής Σχολής, για όσους θέλουν να συνεχίζουν προς Περαία.

Νωρίτερα στο rthess.gr: Από νωρίς τα τρακτέρ πραγματοποίησαν παρέλαση από κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.


Αγρότες από την Πέλλα, την Ημαθία, το  Κιλκίς και την  Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα από το κόμβο της Χαλκηδόνας.



Μέσω Λεωφόρου Νίκης κατέληξαν στον Λευκό Πύργο, όπου παρέμειναν για περίπου μισή ώρα.


Στην συνέχεια μέσω της Μ. Αλεξάνδρου και την Λ. Στρατού κατέληξαν στην πλατεία ΧΑΝΘ.
Αγρότες από τον Τρίλοφο, την  Θέρμη, την  Γαλάτιστα  και την ανατολική Χαλκιδική ξεκίνησαν από τον κόμβο της Θέρμης στην Μουδανιών.


Αιφνιδιαστικά κινήθηκαν προς τις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ Δήμητρα στο αγρόκτημα Θέρμης, όπου αναμένετο ο ΥΠΑΓΡΑΝ Β. Αποστόλου.


Μπήκαν με τρακτέρ στον προαύλιο χώρο του οργανισμού, αποχώρησαν λίγη ώρα μετά, χωρίς να δούν τον υπουργό που δεν είχε εμφανιστεί ως εκείνη την ώρα.


Στην συνέχεια επέστρεψαν στην Μουδανιών και μέσω Καραμανλή, Λεωφόρου Στρατού, Γ Σεπτεμβρίου,  κατέληξαν στην ΧΑΝΘ.


Στάση αναμονής από την αστυνομία. Διακριτική αλλά ισχυρή η παρουσία της.  Ανοιχτή από το πρωί η έκθεση Agrotica, με πάνω από 1950 εκθέτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.