Σελίδες

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑ 16 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ... ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ








Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τη χθεσινή θεομηνία στη Δυτική Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σήμερα νεκρός ο άνδρας που θεωρούνταν από χθες αγνοούμενος. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το σώμα του εντοπίστηκε στα χαλάσματα του σπιτιού του στην περιοχή Γεφυράκι στη Νέα Πέραμο.
Δυστυχώς η λίστα με τα θύματα μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο. Το πρωί σήμερα οι συγγενείς ενός νεαρού άνδρα ενημέρωσαν ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός. 17 είναι οι τραυματίες και ανυπολόγιστες οι καταστροφές. Εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις έχουν υποστεί ζημιές. Τουλάχιστον 20 φορτηγά και 300 Ι.Χ παρασύρθηκαν από τους χειμάρρους. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι πληγείσες περιοχές. 

Εντολή να βρίσκονται όλες οι δυνάμεις σε επιφυλακή, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, δόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τον πρωθυπουργό 
κατά την έκτακτη σύσκεψη χθες στο Μέγαρο Μαξίμου. Αφότου γίνει η καταγραφή των ζημιών θα ανακοινωθούν και τα μέτρα στήριξης. 

Κατεπείγουσα έρευνα για τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Στο τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ο Κ. Μητσοτάκης. Δεν είναι ώρα για αναζήτηση ευθυνών. Η χώρα πενθεί για τους ανθρώπου που χάθηκαν άδικα τόνισε. Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επίσης επισκέφτηκε σήμερα τις πληγείσες περιοχές. 

Την ετοιμότητα της Κομισιόν να στηρίξει την Ελλάδα, εξέφρασε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ εκφράζοντας τη θλίψη του για την τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.