Σελίδες

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΛΧΙΚΟΥ 

" Τα τελευταία γεγονότα, που αναφέρθηκαν στα ηλεκτρονικά μέσα του Δήμου μας και προκλήθηκαν από «αγανακτισμένους» πολίτες στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κολχικού, μας βρίσκει αντίθετους, όχι μόνο στην αναποτελεσματική διαχείριση του θέματος από μεριάς Διεύθυνσης του σχολείου και εκπαιδευτικής Συμβούλου, αλλά και την νοοτροπία και τις πρακτικές, που ακολουθήθηκαν παραβιάζοντας κάθε διαδικασία και φορέα. 

Δηλώνουμε ότι, ορισμένα από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Κολχικού, που συμμετείχαν εκπροσωπόντας τους εαυτούς τους, αναιρούν ουσιαστικά την υπόσταση του Συλλόγου, που τους εξέλεξε, παρακάμπτοντάς τον. 

Το «νέο σχολείο» των προγραμμάτων φερετζέ, των χορηγών και της αντιδραστικής «αξιολόγησης», χρειάζεται «πρόβες τζενεράλε» του «αυθόρμητου» λαϊκίστικου παράγοντα, για να αξιοποιεί τέτοιες πεπατημένες στην σκέψη και να αναπαράγει χειραγωγήσιμους νέους πολίτες. 

Προβάλει η αναγκαιότηττα, οι Σύλλογοι Γονέων και Διδασκόντων, να αποτρέψουν την απαξίωσή τους και να συντονιστούν δυναμικά στην πάλη για δημόσια και δωρεάν παιδεία." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.