Σελίδες

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Τσίπρας: Στο λαό τα 246 εκ. των τηλεοπτικών αδειών



Σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων θα διοχετευθούν τα χρήματα που θα εισρεύσουν στα ταμεία του Δημοσίου από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, δεσμεύθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας τμήματα της Ολυμπίας Οδού. 

«Δεσμεύομαι ότι μέχρι και το τελευταίο ευρώ αυτών των χρηματών θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων και τη στήριξη της κοινωνίας που το έχει ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο διαγωνισμός που έληξε σήμερα έδωσε ένα απροσδόκητα υψηλό τίμημα που ταυτόχρονα δίνει το σήμα και στους ξένους επενδυτές ότι σε αυτόν τον τόπο θα υπάρχουν κανόνες και αδιάβλητοι διαγωνισμοί», συνέχισε και διεμήνυσε: «Οι κυβερνήσεις δεν θα παίζουν πια παιχνίδια με διάφορα κόλπα, για να δίνουν τα έργα σε φίλους και ημέτερους. Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το δημόσιο συμφέρον». «Τέρμα οι αεριτζήδες» συνέχισε ο πρωθυπυργός, «δεν μπορεί κάποιοι να πουλάνε αέρα και να παίρνουν αέρα» πρόσθεσε. 

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν είχε προυπολογίσει τα 246 εκατ. ευρώ και ανέφερε ότι τα 2/3 αυτού θα μπουν στα δημόσια ταμεία έως το τέλος του χρόνου και το 1/3 έως το τέλος του 2017. 

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «Η ΝΔ δεν πίστεψε ότι θα πάμε κόντρα στο σύστημα. Τους καλώ να παραδεχτούν το ατόπημά τους. Να παραδεχτούν ότι στο εξής με συναίνεση του πολιτικού συστήματος πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα, στη συγκρότηση του ΕΣΡ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.